ΦΛΩΡΙΝΑ Η Νέα Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση του Μανιακίου Δ. Αμυνταίου "Το Αγνάντι της Βεγορίτιδας". Κάλεσμα για την 2η Εκδήλωσή > μας - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ : Η Νέα Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση του Μανιακίου Δ. Αμυνταίου "Το Αγνάντι της Βεγορίτιδας". Κάλεσμα για την 2η Εκδήλωσή > μας

.

.

Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2013

Η Νέα Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση του Μανιακίου Δ. Αμυνταίου "Το Αγνάντι της Βεγορίτιδας". Κάλεσμα για την 2η Εκδήλωσή > μας

Προτάσεις και Δράσεις Γυναικών στο Μανιάκι, Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2013, ώρα 5.00μμ, στο χώρο του Καφενείου του Σάββα>> στην Πλατεία Μανιακίου Αγαπητές φίλες και φίλοι, από 1 έως 101 χρόνων, σας προσκαλούμε την Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2013, ώρα 5μ.μ. στη δεύτερη Συνάντηση Γυναικών στο πλαίσιο της Κοινωνικής Συνεταιριστικής Επιχείρησης Το Αγνάντι της Βεγορίτιδας>> του Μανιακίου. Ο ΡΟΛΟΣ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ Η δημιουργικότητα, η έμπνευση και η πείρα των γυναικών στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε μπορεί να βοηθήσει το Μανιάκι να γίνει πρότυπο βιωσιμότητας στην περιοχή.
Τα αποτελέσματα της πρώτης μας συνάντησης είναι πολύ θετικά εφόσον οι 23 γυναίκες που παρευρέθησαν κάνανε 10 διαφορετικές προτάσεις προς υλοποίηση.
Ελάτε φίλες μας, να συνεχίσουμε την δουλειά μας, Ο Συνεταιρισμός γυναικών μπορεί να γεννηθεί μαζί με το νέο έτος 2013. Ελάτε να αρχίσουμε να πραγματοποιούμε τα όνειρά μας.
Ελάτε να ζωντανέψουμε μαζί το χωριό. ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΣΤΟ ΑΓΝΑΝΤΙ Ολοκληρώσαμε τον πρώτο κύκλο φύτευσης στο Αγρόκτημα. Φυτέψαμε περίπου 200 δέντρα,οπωροφόρα, ανεμοπροστατευτικά, αζωτοδεσμευτικά, εδαφοβελτιωτικά και θάμνους.
Πολλοί κάτοικοι του χωριού και άλλοι εθελοντές βοήθησαν ώστε ένα όνειρο να αρχίσει να γίνεται πραγματικότητα. Ο καινούργιος χρόνος μας βρίσκει αποφασισμένους και ενδυναμωμένους. Μαζί μπορούμε να δράσουμε μέσα από συνεργασία.
 ΚΑΛΟΣ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ Ο ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΧΡΟΝΟΣ !!!
 Επικοινωνία: agnandi.vegoritida@gmail.com 2463091566 kai 6975103897 k. 6932193478
Το blog: http://maniakinaturalfarming.blogspot.gr/2012/12/blog-post_26.html face book υπάρχουν:
Ομάδα <<ΤΟ ΑΓΝΑΝΤΙ ΤΗΣ ΒΕΓΟΡΙΤΙΔΑΣ>> και profil
"Το αγνάντι της Βεγορίτιδας>>