ΦΛΩΡΙΝΑ <div style="background:#F73434; padding:5px 8px 5px 8px;"> ΤΕΛΙΚΟΙ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΡΑΤΕ ΠΑΙΔΩΝ – ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ 2014 </div> - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ : ΤΕΛΙΚΟΙ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΡΑΤΕ ΠΑΙΔΩΝ – ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ 2014

.

.

Τρίτη 8 Απριλίου 2014

ΤΕΛΙΚΟΙ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΡΑΤΕ ΠΑΙΔΩΝ – ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ 2014

Επέστρεψε τα ξημερώματα της Δευτέρας, από την Αθήνα και το Ολυμπιακό κέντρο Άνω Λιοσίων, η αποστολή του συλλόγου Α.Σ “ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΝ” Φλώρινας, όπου έγινε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Καράτε και συμμετείχε και πάλι ο σύλλογος με 5μελή αποστολή.



Η αποστολή αποτελούνταν από τους Αμβράση Βασίλειο, Αναστασίου Τραϊανός, Μακάλης Νικόλαος, Παλιογιάννη Φωτεινή και Σιώκης Λουκάς και την συνόδευσαν ο Πρόεδρος του συλλόγου Τσαρτσιταλίδης Κίμων και ο Προπονητής Κορομπίλης Νικόλαος.
Η αποστολή κρίνεται πολύ επιτυχημένη αφού οι αθλητές του συλλόγου επέστρεψαν με 4 μετάλλια 2 Ασημένια και 2 Χάλκινα.
Ασημένια μετάλλια: Αμβράσης Βασίλειος kata παίδων 2003 και ο Αναστασίου Τραϊανός στο kumite 2003 και -35kgr.
Χάλκινα μετάλλια: Αμβράσης Βασίλειος στο kumite 2003 και +45kgr και η Παλιογιάννη Φωτεινή στο kumite 2003 και -35kgr.
Κορομπίλης Νικόλαος (senpai): θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που έπαιξαν πολύ δυνατά και δόξασαν και πάλι την Πόλη μας και τον Σύλλογο στο Πανελλήνιο. Ήταν πολύ δυνατό πρωτάθλημα και τα παιδιά στάθηκαν πάρα πολύ καλά καταφέρνοντας να κρατηθούν ψηλά στην κατάταξη της ΕΛ.Ο.Κ φανερώνοντας έτσι το υψηλό επίπεδο και την πολύ καλή δουλειά του συλλόγου.
Τσαρτσιταλίδης Κίμων (πρόεδρος): για μια ακόμη φορά τα παιδιά του συλλόγου μας έδωσαν χαρά και ατελείωτες στιγμές ευτυχίας στο Ολυμπιακό κέντρο των Άνω Λιοσίων. Το επίπεδο των αγώνων ήταν πάρα πολύ υψηλό και δυνατό πρωτάθλημα, τα παιδιά στάθηκαν όλα πολύ καλά, εκτός των παιδιών που ανέβηκαν στο βάθρο πολύ καλή εμφάνιση έκαναν και ο Σιώκης με τον Μπακάλη οι οποίοι κέρδισαν από δυο παιχνίδια με 5 – 0 σημαίες και έχασαν στο τρίτο με 3 – 2 καταλαμβάνοντας την  9η θέση ο Σιώκης και την 7η ο Μπακάλης ο καθένας στην κατηγορία του. Δεν πρέπει να παραλείψουμε να πούμε ότι τα παιδιά Αμβράσης, Αναστασίου και Παλιογιάννη με τις νίκες τους αυτές έγιναν μέλη της Εθνικής μας Ομάδας, και πάλι συγχαρητήρια στα παιδιά μας.