ΦΛΩΡΙΝΑ <div style="background:#F73434; padding:5px 8px 5px 8px;"> ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ «ΜΕ ΛΟΓΙΣΜΟ ΚΑΙ ΟΡΑΜΑ» ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΡΕΣΠΩΝ κ. ΒΑΣΙΛΗ ΤΣΕΠΑ (BINTEO) </div> - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ : ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ «ΜΕ ΛΟΓΙΣΜΟ ΚΑΙ ΟΡΑΜΑ» ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΡΕΣΠΩΝ κ. ΒΑΣΙΛΗ ΤΣΕΠΑ (BINTEO)

.

.

Κυριακή 13 Απριλίου 2014

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ «ΜΕ ΛΟΓΙΣΜΟ ΚΑΙ ΟΡΑΜΑ» ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΡΕΣΠΩΝ κ. ΒΑΣΙΛΗ ΤΣΕΠΑ (BINTEO)


«Συνδυασμός  στραμμένος στο μέλλον , για την Πρέσπα που  θα ζήσουν τα παιδιά μας»  ήταν  μια από τις πολλές ατάκες  του  νυν και Υποψήφιου Δημάρχου  Πρεσπών  κ. Βασίλη  Τσέπα  στην  παρουσίαση του συνδυασμού και του προγράμματός του, χθες  στο Λευκώνα  Πρεσπών.


ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

       “Συνεχίζουμε  με  δύναμη και πείρα  για να ολοκληρώσουμε  ότι πετύχαμε και να πάμε και πιο μπροστά”, συνέχισε ο κ. Τσέπας αναλύοντας  διεξοδικά  τα  επιτευχθέντα  kαι  τα σχέδια ολοκλήρωσης, μαζί  με τα νέα σχέδια, για το Δήμο Πρεπών.
        Στρατηγικό  ενδιαφέρον για όλο το Νομό Φλώρινας  παρουσιάζει  η  ολοκλήρωση  του Δρόμου  Φλώρινας-Πρέσπας, η  είσοδος του Τελωνείου Κρυσταλλοπηγής , η ολοκλήρωση  της  στάγδην άρδευσης (διπλασιασμός των αρδεύσιμων εδαφών , με αξιοποίηση των ορεινοτέρων αγρών), η τόνωση του τουρισμού, το όλο φάσμα της  πρωτογενούς παραγωγής (γεωργία-κτηοντροφία-αλιεία), χωρίς να  υστερούν ζητήματα τοπικής μέριμνας  για βελτίωση της  ποιότητας  ζωής , όπως  ιατρική  υποστήριξη και υποδομή , βελτίωση οδοποιείας, ηλεκτροφωτισμού και δικτύων ύδρευσης-αποχέτευσης, μεταξύ πολλών άλλων.
        Πλήρη στοιχεία  για το πρόγραμμα  και τους  υποψηφίους  Δημοτικούς  Συμβούλους  περιλαμβάνονται στο βίντεο  της  εκδήλωσης.


 ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ      











         Στην παρουσίαση του συνδυασμού του κ. Τσέπα  παρευρέθηκε και ο Υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης  Π. Ε  Φλώρινας  κ. Σωτήρης Βόσδου, σε πρώτη επίσημη εμφάνιση.