ΦΛΩΡΙΝΑ <div style="background:#F73434; padding:5px 8px 5px 8px;"> ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ "ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΠΟΡΕΙΑ" ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΥ </div> - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ : ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ "ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΠΟΡΕΙΑ" ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΥ

.

.

Δευτέρα 7 Απριλίου 2014

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ "ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΠΟΡΕΙΑ" ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΥ

 Εξαίρετος νέος οικονομολόγος και επιχειρηματίας με προοπτικές

Γεννήθηκε στη Φλώρινα στις 17 Μαΐου 1981, όπου και διαμένει.
Οι γονείς του ονομάζονται Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης και Γιαννούλα Τριανταφυλλίδου, με καταγωγή γονέων  από Κολχική Φλώρινας.
 Είναι παντρεμένος με τη δημόσιο υπάλληλο του ΙΚΑ - ΕΤΑΜ Φλώρινας, Μάγγου Μαρία , με καταγωγή γονέων εκ Βεύης και Λόφων, και έχουν μία κόρη 6 μηνών.

   Από την παιδική του ηλικία ασχολήθηκε με το ποδόσφαιρο και το αλπικό σκι ως αθλητής στο ΣΟΧ Φλώρινας.
   Αποφοίτησε από το Γενικό Λύκειο Φλώρινας το 1999  με άριστα.
Πτυχιούχος τμήμα "Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας" του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (πρώην ΑΣΟΕΕ).
 Κατά τη διάρκεια των σπουδών του εργάστηκε ως Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος στο τμήμα Open24 της Τράπεζας Eurobank καθώς και στο τμήμα Direct Service της Τράπεζας Πειραιώς.
   Από το 2006 και μετά το τέλος της στρατιωτικής του θητείας, εργάζεται ως επιχειρηματίας , με κύρια δραστηριότητα το εμπόριο ειδών υγιεινής - πλακιδίων - ειδών θέρμανσης και στερεών καυσίμων, στη Φλώρινα.
 Παράλληλα δραστηριοποιείται στον κατασκευαστικό κλάδο ως εργολάβος οικοδομών.
   Το 2008 ιδρύει με τον αδερφό του την εταιρεία "A-GLASS", η οποία δραστηριοποιείται στο χώρο του χονδρικού εμπορίου γυάλινης ψηφίδας, με πωλήσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό (FYROM, Ρωσία, Ισπανία και Αυστρία).

   Ψηφίστε  τους νέους επιστήμονες και τους επιχειρηματίες, το μέλλον τους ανήκει…