ΦΛΩΡΙΝΑ <div style="background:#F73434; padding:5px 8px 5px 8px;"> ΣΑΡΩΣΗ ΜΕΤΑΛΛΙΩΝ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΣΤΙΒΟΥ ΤΗΣ Γ.Ε.ΦΛΩΡΙΝΑΣ </div> - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ : ΣΑΡΩΣΗ ΜΕΤΑΛΛΙΩΝ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΣΤΙΒΟΥ ΤΗΣ Γ.Ε.ΦΛΩΡΙΝΑΣ

.

.

Παρασκευή 18 Απριλίου 2014

ΣΑΡΩΣΗ ΜΕΤΑΛΛΙΩΝ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΣΤΙΒΟΥ ΤΗΣ Γ.Ε.ΦΛΩΡΙΝΑΣ


Την Μ.Τριτη στις 15/04/2014 διεξήχθη το Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Παίδων- Κορασίδων Δυτικής Μακεδονίας. Οι αθλητές του στίβου έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους και έδειξαν ότι βρίσκονται σε άριστη φυσική κατάσταση. Ο Ιορδανής Μπουτακής συμμετείχε σε δυο ατομικά αγωνίσματα και κατέκτησε δυο μετάλλια. Στα 110μ  με εμπόδια κέρδισε την τρίτη θέση και στα 400μ την πρώτη.



Ο αθλητής της Γ.Ε. Φλώρινας  παρόλο τον τραυματισμό του έδειξε στον αγώνα ότι δεν τον σταματάει τίποτα και ότι είναι έτοιμος για τον πανελλήνιο.  Ο Πιαγκας  Χρήστος  πρωτοεμφανιζόμενος αθλητής της Γ.Ε.Φ. έκανε μια καλή κούρσα στα 3000μ σπάζοντας το ατομικό του ρεκόρ και κερδίζοντας την πρώτη θέση. Άλλη μια συγκλονιστική κούρσα ήταν της Ιωαννίδου Γαλανής . Η αθλήτρια συμμετείχε στα 5000μ βάδην και ανέβηκε στο μεγαλύτερο σκαλί του βάθρου. Στους δυο τελευταίους αγώνες έχει ρίξει το ατομικό της ρεκόρ κατά πολλή  και δηλώνει πολλά υποσχόμενη για το μέλλον. Την τρίτη θέση επίσης κέρδισε η Ναταλία Περιβολάρη. Η μικρούλα αθλήτρια αγωνιστικέ σε μεγαλύτερη κατηγορία και έδειξε ότι είναι έτοιμη να κερδίσει στους επόμενους αγώνες στην κατηγορία της. Ο Χατζόπουλος Πέτρος ‘’ο εκρηκτικός αθλητής της ομάδας’’  αγωνιστικέ στα 100μ και κατέκτησε την 5 θέση ισοφαρίζοντας το ρεκόρ του που είχε στους σχολικούς αγώνες. Η Νεοκάζη Κατερίνα η ‘’άλτρια’’ της ομάδας πήρε την 5 θέση στο άλμα εις ύψος.  Επίσης μια καλή εμφάνιση έκαναν και οι μικρότεροι αθλητές της Γ.Ε.Φ. Νίκου Ελένη, Τριανταφυλλίδου Κυριακή και Νακής Αχιλλέας διεκδικώντας μια θέση στην οκτάδα και δηλώνοντας ότι στην κατηγορία τους θα πρωταγωνιστήσουν.
Το Δ.Σ. και η προπονήτρια της Γ.Ε.Φ στίβου Θωμαιδου Χρύσα  συγχαίρουν και ευχαριστούν τα παιδιά και τους εύχονται καλή συνεχεία.