ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΕΣΠΕΡΙΝΟΥ ΕΠΑΛ ΦΛΩΡΙΝΑΣ - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ : ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΕΣΠΕΡΙΝΟΥ ΕΠΑΛ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

.

.

Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου 2014

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΕΣΠΕΡΙΝΟΥ ΕΠΑΛ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Σας γνωστοποιούμε ότι θα λειτουργήσει για ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2014, στην πόλη της Φλώρινας το ΝΕΟ ΕΣΠΕΡΙΝΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ.
Με το νέο ΕΣΠΕΡΙΝΟ ΕΠΑΛ δίνεται λύση και διέξοδος στην επαγγελματική σας αποκατάσταση και την καταπολέμηση της ανεργίας που μαστίζει την περιοχή μας, γι’ αυτό και σας περιμένουμε άμεσα για να σας υποδείξουμε και να σας βοηθήσουμε στις επιλογές που έχετε για την εγγραφή σας, ανάμεσα σε τέσσερις (4) δυναμικούς τομείς που περιλαμβάνουν δεκατρείς (13) σύγχρονες, μοντέρνες και περιζήτητες ειδικότητες, που θα αξιοποιήσουν τις δεξιότητές σας, θα αναδείξουν τις δυνατότητές σας για εύρεση αξιοπρεπούς εργασίας. 




1. ΤΟΜΕΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ (3 ειδικότητες)

2. ΤΟΜΕΑΣ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΟΣ (5 ειδικότητες)

3. ΤΟΜΕΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΑΣ, ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ & ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΥ (4 ειδικότητες)

4. ΤΟΜΕΑΣ ΔΟΜΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ (1 ειδικότητα)

Στοχεύουμε αποφασιστικά στην επιτυχία για την επαγγελματική σας αποκατάσταση με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον και ένα εκλεκτό επιτελείο αξιόλογων εκπαιδευτικών, που θα σας προσφέρει γνώση, εξειδίκευση και εμπειρία για να μπορέσετε να διεκδικήσετε δυναμικά, ως καταξιωμένοι πτυχιούχοι και εξειδικευμένοι επαγγελματίες μια αξιόλογη θέση στην αγορά εργασίας, για μια καλή σταδιοδρομία και ένα λαμπρό μέλλον στον ιδιωτικό ή δημόσιο τομέα.
Δυνατότητα φοίτησης έχουν όλοι όσοι έχουν τελειώσει Γυμνάσιο – ΤΕΛ – ΤΕΣ – ΤΕΕ – ΕΠΑΣ – ΕΠΑΛ – ΓΕΛ – ΟΑΕΔ κλπ ή οποιοδήποτε άλλο σχολείο δευτεροβάθμιας ή σχολή τριτοβάθμιας εκπαίδευσης. Δεν υπάρχει όριο ηλικίας στις εγγραφές. Υπάρχει δυνατότητα λήψης απολυτηρίου λυκείου και πτυχίου εξειδίκευσης.
Παρακαλούνται όσοι ενδιαφέρονται να φοιτήσουν  στο Εσπερινό ΕΠΑΛ να κάνουν άμεσα την εγγραφή τους (έναρξη εγγραφών από 1/9/2014) για να οργανωθούν τα ανάλογα τμήματα. Το νέο σχολείο θα λειτουργήσει στους χώρους της ΕΠΑΣ Φλώρινας – 3ο ΓΕΛ – ΙΕΚ –ΕΚ Φλώρινας.
Η  έναρξη των μαθημάτων θα γίνει στις 11 Σεπτεμβρίου 2014. Το Εσπερινό ΕΠΑΛ θα λειτουργεί από 18:00 – 21:30.

Πληροφορίες – Εγγραφές 
Καθημερινά  το πρωί  09:30 – 13:00 και το απόγευμα 16:30 – 19:00 μέχρι έναρξη μαθημάτων
Τηλ. 2385044733