ΦΛΩΡΙΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΒΙΝΤΕΟ) - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ : ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΒΙΝΤΕΟ)

.

.

Δευτέρα 13 Οκτωβρίου 2014

ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΒΙΝΤΕΟ)

Συνεδρίασε σήμερα 13/10/2014 η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Φλώρινας, με δέκα (10) θέματα στην ημερήσια διάταξη.  Το 7ο θέμα αφορούσε την αναπροσαρμογή προς τα κάτω σε ποσοστό 20% των τελών χρήσης πεζοδρομίων και λοιπών κοινόχρηστων χώρων για το έτος 2015. Μία ευχάριστη είδηση για όλους τους επαγγελματίες της Φλώρινας.
Ο Αντιδήμαρχος Φλώρινας και Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Μπαρδάκας Χρήστος έκανε την ακόλουθη δήλωση.




 ¨ Για μία ακόμη φορά αποδεικνύεται η συνέπεια της δημοτικής αρχής στην εκπλήρωση των δεσμεύσεων που έχει αναλάβει, αλλά και η ευαισθησία μας απέναντι σε μία ομάδα επαγγελματιών, η οποία πλήττεται ολοένα και περισσότερο από την οικονομική κρίση. Η μείωση των τελών χρήσης πεζοδρομίων και λοιπών κοινόχρηστων χώρων κατά 20%, θα ανακουφίσει έστω και λίγο τους ήδη επιβαρυμένους προϋπολογισμούς των επιχειρήσεων τους. Είναι υποχρέωση μας να στεκόμαστε στο πλάι των συνδημοτών μας στα δύσκολά και έτσι θα συνεχίσουμε να πορευόμαστε.¨