ΦΛΩΡΙΝΑ Άγριος καυγάς στο Περιφερειακό Συμβούλιο-Αποχώρηση Βόσδου-Τον κατηγόρησε για «θέατρο» ο Π. Πλακεντάς-»Θέατρα και..νούμερα» απάντησε ο Γ. Σβώλης-Επίθεση από Χ. Κάτανα-Βίντεο! - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ : Άγριος καυγάς στο Περιφερειακό Συμβούλιο-Αποχώρηση Βόσδου-Τον κατηγόρησε για «θέατρο» ο Π. Πλακεντάς-»Θέατρα και..νούμερα» απάντησε ο Γ. Σβώλης-Επίθεση από Χ. Κάτανα-Βίντεο!

.

.

Πέμπτη 30 Οκτωβρίου 2014

Άγριος καυγάς στο Περιφερειακό Συμβούλιο-Αποχώρηση Βόσδου-Τον κατηγόρησε για «θέατρο» ο Π. Πλακεντάς-»Θέατρα και..νούμερα» απάντησε ο Γ. Σβώλης-Επίθεση από Χ. Κάτανα-Βίντεο!

Άγριος καυγάς σημειώθηκε στο Περιφερειακό Συμβούλιο, όταν, στην αρχή της συνεδρίασης, είχαμε εισήγηση του αντιπεριφερειάρχη Φ. Κεχαγιά για τροποποίηση του προϋπολογισμού σε δαπάνες, μεταξύ άλλων, της Π.Ε. Γρεβενών.







Ο περιφερειακός σύμβουλος της μείζονος αντιπολίτευσης Σ. Βόσδου, σε παρατηρήσεις του, είχε λεκτική αντιπαράθεση με τον αντιπεριφερειάρχη Γρεβενών Ε. Σημανδράκο, με τον πρώτο, εντελώς ξαφνικά, να σηκώνεται…απυδισμένος και να αποχωρεί από την αίθουσα!

Εκεί ακούγεται ο αντιπεριφερειάρχης Κοζάνης Π. Πλακεντάς να κάνει λόγο για «θέατρο», με την κατάσταση να ξεφεύγει όταν πήρε το λόγο ο περιφερειακός σύμβουλος της μείζονος αντιπολίτευσης Γ. Σβώλης, ο οποίος έκανε λόγο για «θέατρα και…νούμερα»!

Η λέξη «Νούμερα» προκάλεσε έντονη αντίδραση από τους περιφερειακούς συμβουλους Γ. Χριστοφορίδη και, ειδικά, Χάρη Κάτανα, με τον τελευταίο να έχει έντονη αντιπαράθεση με τον Γ. Σβώλη!

Δείτε το βίντεο!
http://kozanimedia.gr/?p=203373