ΦΛΩΡΙΝΑ ΧΑNTΜΠΟΛ: Ώρα Ευρώπης για τον Αμύντα Αμυνταίου - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ : ΧΑNTΜΠΟΛ: Ώρα Ευρώπης για τον Αμύντα Αμυνταίου

.

.

Παρασκευή 21 Νοεμβρίου 2014

ΧΑNTΜΠΟΛ: Ώρα Ευρώπης για τον Αμύντα Αμυνταίου

Ραντεβού με την ιστορία έχει απόψε στις 20:30, η γυναικεία ομάδα χάντμπολ του Αμύντα, η οποία αντιμετωπίζει την Ισραηλινή Χολόν, διεκδικώντας σε διπλές αναμετρήσεις, στο ΔΑΚ Αμυνταίου, την πρόκριση της στους  ΄΄16΄΄ του Τσάλεντς Καπ.
Στην τελευταία προπόνηση, που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης, ο τεχνικός της ομάδας Νίκος Γιώσκος, είδε με ικανοποίηση όλες τις χειροσφαιρίστριες του να είναι ετοιμοπόλεμες και αποφασισμένες να δώσουν το καλύτερο τους εαυτό, προκειμένου να φτάσουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα.







Συνοδοιπόρος σ’  αυτή την προσπάθεια των παικτριών του Αμύντα, θα είναι ο κόσμος ,ο οποίος σύμφωνα με τις τελευταίες ενδείξεις, αναμένεται να κατακλύσει κάθε γωνιά του κλειστού γυμναστηρίου της πόλης, δίνοντας -για ακόμα μια φορά- διαπιστευτήρια αγάπης για την ομάδα.




Αξίζει να σημειωθεί, ότι στο σημερινό παιχνίδι, ο Αμύντας θα πραγματοποιήσει το Ευρωπαϊκό του ντεμπούτο, ενώ για τη Χολόν, αυτή θα είναι δωδέκατη συμμετοχή της και δεύτερη σερί, σε Ευρωπαϊκό επίπεδο.





Το απόγευμα της Πέμπτης, οι δύο ομάδες προχώρησαν από κοινού σε συνέντευξη τύπου, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού συμβουλίου της πόλης. Αποσπάσματα των δηλώσεων μπορείτε να παρακολουθήσετε στο βίντεο που ακολουθεί.



https://www.youtube.com/watch?v=i6hz-WUWxCI

https://www.youtube.com/watch?v=0l7nXj51HtM#t=439