ΦΛΩΡΙΝΑ Την Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2015 επισκέφθηκαν στο γραφείο του τον Δήμαρχο Φλώρινας, κ. Βοσκόπουλο Ιωάννη η διευθύντρια του 1ου ΓΕΛ Φλώρινας - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ : Την Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2015 επισκέφθηκαν στο γραφείο του τον Δήμαρχο Φλώρινας, κ. Βοσκόπουλο Ιωάννη η διευθύντρια του 1ου ΓΕΛ Φλώρινας

.

.

Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2015

Την Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2015 επισκέφθηκαν στο γραφείο του τον Δήμαρχο Φλώρινας, κ. Βοσκόπουλο Ιωάννη η διευθύντρια του 1ου ΓΕΛ Φλώρινας

Την Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2015 επισκέφθηκαν στο γραφείο του τον Δήμαρχο Φλώρινας, κ. Βοσκόπουλο Ιωάννη η διευθύντρια του 1ου ΓΕΛ Φλώρινας κα Παπαδοπούλου Ουρανία, ο εκπρόσωπος των καθηγητών κ. Μπουντουλούλης Βαγγέλης, η πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων και εκπρόσωπος των μαθητών.
Κύριο θέμα συζήτησης ήταν το πρόβλημα που υφίσταται το σχολείο σχετικά με τη θέρμανση.





Ο κ. Δήμαρχος ενημέρωσε τους εκπροσώπους του σχολείου ότι έχει καταθέσει αίτημα προς το Υπουργείο για επιπλέον επιχορήγηση των σχολικών μονάδων του Δήμου Φλώρινας, καθώς είναι τουλάχιστον άδικο να είναι ίδια τα κονδύλια με αυτά άλλων πόλεων, από τη στιγμή που επικρατούν και διαφορετικές καιρικές συνθήκες.



Οι εκπρόσωποι του 1ου ΓΕΛ ευχαρίστησαν τον κ. Δήμαρχο για το ενδιαφέρον του προς τους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές ευελπιστώντας να εισακουστεί το αίτημά του.