ΦΛΩΡΙΝΑ Η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση της Ένωσής αστυνομικών υπαλλήλων της ΕΛΑΣ Φλώρινας-ΒΙΝΤΕΟ - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ : Η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση της Ένωσής αστυνομικών υπαλλήλων της ΕΛΑΣ Φλώρινας-ΒΙΝΤΕΟ

.

.

Σάββατο 28 Φεβρουαρίου 2015

Η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση της Ένωσής αστυνομικών υπαλλήλων της ΕΛΑΣ Φλώρινας-ΒΙΝΤΕΟ

 
Στα επίκαιρα θέματα που απασχολούν τους αστυνομικούς αλλά και τις θέσεις της Κυβέρνησης και του Υπουργού Δημόσιας τάξης αναφέρθηκε σε συνέντευξη του ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων κ. Φωτόπουλος, ως επίσημος προσκεκλημένος  στην Ετήσια Γενική Συνέλευση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Φλώρινας, που έγινε στην αίθουσα του Εργατικού  Κέντρου Φλώρινας.




    Ο κ. Φωτόπουλος Χρήστος έδωσε έμφαση στην αυξημένη κοινωνική λειτουργική αμοιβαιότητα, ως νέα  φιλοσοφία της Δημόσιας Αρχής εκ μέρους της νέας Κυβέρνησης, παράλληλα με την τήρηση των καθηκόντων των αστυνομικών υπαλλήλων , των δικαιωμάτων και υποχρεώσεών τους, όσο και των αιτημάτων τους.
 
             
Στη Γενική Συνέλευση έγινε ενημέρωση από τα μέλη του Δ.Σ. της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Φλώρινας για τις  ενέργειες της Ένωσης , έγινε οικονομικός απολογισμός , ενώ υπήρξε ενημέρωση και αλληλοπληροφόρηση  για όλο το φάσμα των ζητημάτων των αστυνομικών υπαλλήλων, με έμφαση στις αποδοχές,τα  ασφαλιστικά και τα  συνταξιοδοτικά θέματα.
\