ΦΛΩΡΙΝΑ Η παρουσία του Περιφερειακού Συμβουλίου Δ. Μακεδονίας στη Φλώρινα. - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ : Η παρουσία του Περιφερειακού Συμβουλίου Δ. Μακεδονίας στη Φλώρινα.

.

.

Πέμπτη 26 Μαρτίου 2015

Η παρουσία του Περιφερειακού Συμβουλίου Δ. Μακεδονίας στη Φλώρινα.


Στα πλαίσια του Περιφερειακού Συμβουλίου που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 23 Μαρτίου στη Φλώρινα, κλιμάκιο του Περιφερειακού Συμβουλίου Δ. Μακεδονίας με επικεφαλής τον Πρόεδρο κ. Κωτσίδη Γιώργο, τους Αντιπεριφερειάρχες Παιδείας-Πολιτισμού-Τουρισμού-Αθλητισμού κ. Τσότσο Παύλο, Οικονομικών κ. Κεχαγιά Φώτη, Ενέργειας-Περιβάλλοντος-Μεταφορών κ. Παναγιωτίδου Ελισσάβετ, Υγείας κ. Γιαννακίδη Σταύρο και Επιχειρηματικότητας-Ανάπτυξης-Εμπορίου κ. Κούσκουρα Αμαλία καθώς και περιφερειακούς συμβούλους, πραγματοποίησε τις εξής δραστηριότητες:






 Το πρωί πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα συνεδριάσεων της Π.Ε. Φλώρινας συνάντηση με τα 15μελή των Λυκείων της πόλης της Φλώρινας, κατά τη διάρκεια της οποίας ο πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου ενημέρωσε τους μαθητές για τον τρόπο λειτουργίας των θεσμών της τοπικής αυτοδιοίκησης.
 Ακολούθησε επίσκεψη στο φυλάκιο της Νίκης, με αφορμή και τη δωρεά ενός σύγχρονου ενεργειακού τζακιού για τη θέρμανση των νέων που φυλάνε Θερμοπύλες.
 Στη συνέχεια παραχωρήθηκε συνέντευξη τύπου από τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας, ο οποίος αναφέρθηκε σε θέματα του οδικού δικτύου και των κάθετων αξόνων, σε ενεργειακά θέματα και τρέχοντα θέματα επικαιρότητας της Π.Ε. Φλώρινας, καθώς και από τον Πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου κ. Κωτσίδη Γιώργο, τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Φλώρινας κ. Στέφανο Μπίρο, την Αντιπεριφερειάρχη Ενέργειας, Περιβάλλοντος και Μεταφορών κ. Ελισσάβετ Παναγιωτίδου, τον Αντιπεριφερειάρχη Υγείας κ. Γιαννακίδη Σταύρο, τον Αντιπρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου κ. Σόκουτη Ιωάννη και τον Αντιπεριφερειάρχη Κοζάνης κ. Παναγιώτη Πλακεντά.
 Το απόγευμα πραγματοποιήθηκε το Περιφερειακό Συμβούλιο στην αίθουσα “Θόδωρος Αγγελόπουλος” του Πολιτιστικού Κέντρου Φλώρινας, όπου ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Φλώρινας κ. Στέφανος Μπίρος παρουσίασε το Επιχειρησιακό Σχέδιο Ανάπτυξης της Π.Ε. Φλώρινας.

Λίστα με όλα τα βίντεο από τις δραστηριότητες μπορείτε να παρακολουθήσετε στην ηλεκτρονική διεύθυνση:

Ηλεκτρονικές διευθύνσεις από τα επιμέρους βίντεο:
https://www.youtube.com/watch?v=wZPT8pqS30Q&list=PLB9vzfUuy0mUqrLeNCFp85G7LsdnUxuGX&index=10 Εισήγηση Αντιπεριφερειάρχη (μέρος Α)

https://www.youtube.com/watch?v=24pR0CeDfHk&index=11&list=PLB9vzfUuy0mUqrLeNCFp85G7LsdnUxuGX Εισήγηση Αντιπεριφερειάρχη (μέρος Β)