ΦΛΩΡΙΝΑ Μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας της Φλώρινας σημειώθηκε στις 10.00 το πρωί μετά από κλήση για φωτιά στο κτήριο της Π. Ε. Φλώρινας ΒΙΝΤΕΟ. - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ : Μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας της Φλώρινας σημειώθηκε στις 10.00 το πρωί μετά από κλήση για φωτιά στο κτήριο της Π. Ε. Φλώρινας ΒΙΝΤΕΟ.

.

.

Τρίτη 28 Απριλίου 2015

Μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας της Φλώρινας σημειώθηκε στις 10.00 το πρωί μετά από κλήση για φωτιά στο κτήριο της Π. Ε. Φλώρινας ΒΙΝΤΕΟ.

Οχήματα και άνδρες έσπευσαν και πέτυχαν άμεσα την κατάσβεση της φωτιάς που <<ξέσπασε>> στο λεβητοστάσιο του κτηρίου πριν αυτή επεκταθεί, ενώ απεγκλώβισαν και ένα άτομο από το περβάζι του πρώτου ορόφου στο οποίο κατέφυγε καθώς η... ατμόσφαιρα στο εσωτερικό του κτηρίου ήταν αποπνικτική από τους καπνούς… ενώ μετέφεραν έναν εργαζόμενο με αναπνευστικά προβλήματα με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ του Νοσοκομείο Φλώρινας.





Αυτό ήταν το σενάριο της άσκησης ετοιμότητας της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας της Φλώρινας.


Την άσκηση παρακολούθησε ο νέος διοικητής Περιφερειακής Πυροσβεστικής Διοίκησης Δυτικής Μακεδονίας  Αρχιπύραρχος Σεραφείμ Αθανασίου και ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Φλώρινας κ.Γιάννης Μιαούλης.