ΦΛΩΡΙΝΑ Με εκπροσώπους του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Φλώρινας συναντήθηκε ο Δήμαρχος Φλώρινας κ. Γιάννης Βοσκόπουλος - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ : Με εκπροσώπους του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Φλώρινας συναντήθηκε ο Δήμαρχος Φλώρινας κ. Γιάννης Βοσκόπουλος

.

.

Τετάρτη 1 Απριλίου 2015

Με εκπροσώπους του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Φλώρινας συναντήθηκε ο Δήμαρχος Φλώρινας κ. Γιάννης Βοσκόπουλος


Με εκπροσώπους του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Φλώρινας συναντήθηκε την Τετάρτη 01 Απριλίου 2015 ο Δήμαρχος Φλώρινας  κ. Γιάννης Βοσκόπουλος παρουσία και των αντιδημάρχων κ. Καρακόλη Μιχαήλ και Μπαρδάκα Χρήστου.




Στην εθιμοτυπική επίσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Φλώρινας παρόντες ήταν ο Πρόεδρος της Ένωσης κ. Μουρατίδης Ιωάννης, ο Αντιπρόεδρος κ. Στεργίου Γιώργος, ο Γραμματέας κ. Φωστηρόπουλος Παντελής, ο Ταμίας κ. Δίβιος Ιωάννης, ο Οργανωτικός Γραμματέας κ. Μπαμπούλας Κώστας και δύο από τα μέλη οι κ.κ. Τσακμάκης Παναγιώτης και Λούλατσης Γιάννης.
Ο κ. Δήμαρχος ευχήθηκε καλή επιτυχία στα καθήκοντα του Διοικητικού Συμβουλίου και συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στο Δήμο Φλώρινας.
          Τέλος, υπήρχε η δέσμευση και από τους δύο θεσμούς για την καλή συνεργασία μεταξύ τους.