ΦΛΩΡΙΝΑ Ξεχωριστή Πρωτομαγιά για το Ράδιο Φλώρινα στην Πρωτομαγιάτικη εκδήλωση του συλλόγου ΑΜΣ Δόξα Κολχικής.ΒΙΝΤΕΟ - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ : Ξεχωριστή Πρωτομαγιά για το Ράδιο Φλώρινα στην Πρωτομαγιάτικη εκδήλωση του συλλόγου ΑΜΣ Δόξα Κολχικής.ΒΙΝΤΕΟ

.

.

Σάββατο 2 Μαΐου 2015

Ξεχωριστή Πρωτομαγιά για το Ράδιο Φλώρινα στην Πρωτομαγιάτικη εκδήλωση του συλλόγου ΑΜΣ Δόξα Κολχικής.ΒΙΝΤΕΟ

Ξεχωριστή Πρωτομαγιά για το Ράδιο Φλώρινα που βρέθηκε καλεσμένο μαζί με το floriniotika.blogspot.gr στην Πρωτομαγιάτικη εκδήλωση του συλλόγου  ΑΜΣ Δόξα Κολχικής.
Ποντιακό γλέντι με την πολύ καλή ορχήστρα του λυράρη Δημήτρη Ιωακειμίδη και στο τραγούδι τον Σταύρο Πεσιρίδη άψογη φιλοξενία από τους διοργανωτές πολύ φαΐ άφθονο κρασί και γλέντι μέχρι αργά το απόγευμα.
 Με την παρουσία του τίμησε την εκδήλωση και ο Δήμαρχος Φλώρινας κ. Ιωάννης Βοσκόπουλος , ο οποίος ξεναγήθηκε στους υπο διαμόρφωση χώρους του συλλόγου και ενημερώθηκε για την πορεία των εργασιών . Ευχήθηκε τέλος καλή επιτυχία στο έργο και στις προσπάθειες του Α.Μ.Σ. ΔΟΞΑ ΚΟΛΧΙΚΗΣ.
Το παρόν έδωσε και ο περιφερειακός Σύμβουλος κ.Γέρου   καθώς και πολλοί φίλοι του συλλόγου οι οποίοι πέρασαν μια όμορφη πρωτομαγιά.











Για όλα είχε προβλέψει ο σύλλογος και οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στους υπευθύνους ......και του χρόνου με υγεία !!!! Πάντα επιτυχίες...