ΦΛΩΡΙΝΑ Ξεκινάνε την Κυριακή 02 Αυγούστου 2015 οι εκδηλώσεις «Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2015», του Δήμου Φλώρινας - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ : Ξεκινάνε την Κυριακή 02 Αυγούστου 2015 οι εκδηλώσεις «Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2015», του Δήμου Φλώρινας

.

.

Κυριακή 2 Αυγούστου 2015

Ξεκινάνε την Κυριακή 02 Αυγούστου 2015 οι εκδηλώσεις «Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2015», του Δήμου Φλώρινας

Ξεκινάνε την Κυριακή 02 Αυγούστου 2015 οι εκδηλώσεις «Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2015», του Δήμου Φλώρινας, οι οποίες διοργανώνονται από το Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου του Δήμου.
Η διάρκεια των εκδηλώσεων είναι μέχρι τις 31 Αυγούστου 2015 και θα περιλαμβάνουν θεατρικά, χορευτικά, συναυλίες, εκθέσεις, αθλητικές εκδηλώσεις κλπ, με τον κύριο όγκο αυτών να πραγματοποιείται κατά μήκος του ποταμού Σακουλέβα.





Η έναρξη των εκδηλώσεων θα γίνει με τη συναυλία των FOLK N’ ROLL, η οποία θα λάβει χώρα στον πεζόδρομο της πόλης την Κυριακή 02 Αυγούστου 2015 και ώρα 21:00, με ελεύθερη είσοδο.


Oι FOLK NROLL  , η επταμελής  Ethnic / Balkan  παρέα από τα Γιάννενα αποτελούν ένα από τα πλέον ανερχόμενα σχήματα της εγχώριας σκηνής. Κουβαλώντας μια βαριά ηπειρώτικη κληρονομιά και αγκαλιάζοντας την βαλκανική κουλτούρα από το 2011 συγκρότησαν μια collectivα με απίστευτη ενέργεια και δυναμισμό .
Στο διάστημα αυτό  έχουν πραγματοποιήσει εμφανίσεις και συνεργασίες ανα την Ελλάδα (fests , stages ,bars etc) δημιουργώντας γύρω τους μια χορευτική παράνοια η οποία αποδίδεται   στο γλέντι που συμβαίνει “on stage” . Τρέλα , αυθεντικότητα και αυθορμητισμός είναι οι λέξεις που περιγράφουν ιδανικά τους Folk nRoll … Το τελευταίο διάστημα το ενδιαφέρον της μπάντας επικεντρώνεται στην ολοκλήρωση του πρώτου τους ομώνυμου άλμπουμ .
BAND MEMBERS
Άκης Σιούτης - φωνητικά

Σταυρούλα Νάκη - φωνητικά
Μιχάλης Πίπερης - ακορντεόν
Nτίνος  Χρήστου - σαξόφωνο
Κώστας Κωσταδήμας  - κιθάρα
Γιάννης Παπανδρώνης - μπάσο
Σάμι Χάσμε – τύμπανα




Εδώ είναι κάποιο καινούργιο οπτικοακουστικό υλικό:


Οπτικοακουστικό υλικό από live :


Και εδώ κάποιες πρόσφατες συνεντεύξεις: