ΦΛΩΡΙΝΑ Δ.Ε.Υ.Α.Φ:Παρακαλούνται οι καταναλωτές να περιορίσουν τη χρήση του πόσιμου νερού στις τελείως απαραίτητες οικιακές ανάγκες - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ : Δ.Ε.Υ.Α.Φ:Παρακαλούνται οι καταναλωτές να περιορίσουν τη χρήση του πόσιμου νερού στις τελείως απαραίτητες οικιακές ανάγκες

.

.

Παρασκευή 31 Ιουλίου 2015

Δ.Ε.Υ.Α.Φ:Παρακαλούνται οι καταναλωτές να περιορίσουν τη χρήση του πόσιμου νερού στις τελείως απαραίτητες οικιακές ανάγκες

Η Δ.Ε.Υ.Α.Φ. ανακοινώνει ότι, λόγω μεγάλης βλάβης στο Εξωτερικό Δίκτυο μεταφοράς πόσιμου νερού από το Διϋλιστήριο στη Δροσοπηγή στην πόλη της Φλώρινας, έχουν μειωθεί σημαντικά τα αποθέματα νερού στις Υδατοδεξαμενές υδροδότησης της πόλης.
Για το λόγο αυτό, σήμερα Παρασκευή 31/07/2015 και μέχρις ότου επισκευασθεί το Δίκτυο και αποκατασταθεί η λειτουργία του, θα διαταραχθεί η υδροδότηση στην πόλη της Φλώρινας, ιδιαίτερα στις περιοχές με το μεγαλύτερο υψόμετρο.




Παρακαλούνται οι καταναλωτές να περιορίσουν τη χρήση του πόσιμου νερού στις τελείως απαραίτητες οικιακές ανάγκες, προκειμένου να γίνει εξοικονόμηση νερού και να αποφευχθεί διακοπή της υδροδότησης σήμερα και κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου.





ΕΚ ΤΗΣ Δ.Ε.Υ.Α.Φ.