ΦΛΩΡΙΝΑ ΠΑΡΤΕ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΚΑ Η΄ΒΑΛΤΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΕ ΟΣΟΥΣ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΟΧΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΡΕΦΑΡΕΤΕ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΑΣ! - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ : ΠΑΡΤΕ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΚΑ Η΄ΒΑΛΤΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΕ ΟΣΟΥΣ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΟΧΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΡΕΦΑΡΕΤΕ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΑΣ!

.

.

Τετάρτη 1 Ιουλίου 2015

ΠΑΡΤΕ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΚΑ Η΄ΒΑΛΤΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΕ ΟΣΟΥΣ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΟΧΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΡΕΦΑΡΕΤΕ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΑΣ!

 Όσοι  ψηφίζουν ΟΧΙ  είναι φαίνεται τόσο σίγουροι ότι  από  Τρίτη  οι  Τράπεζες θα έχουν λεφτά να δώσουν  τις συντάξεις και τους μισθούς τους και όλου του κόσμου!
    Οπότε, να η μεγάλη ευκαιρία να πάρουν  τα λεφτά τους, όσοι δεν το πιστεύουν , στα σίγουρα!
     Να μπορέσουν να πληρώσουν τους λογαριασμούς τους, να κινηθεί το μαγαζί τους, να φάει η οικογένειά  τους!


   Με το ΟΧΙ κάποιων  ζημιώνονται  και όσοι  ψηφίζουν ΝΑΙ!


   Επομένως , είναι δίκαιο να προπληρώσουν πρώτα αυτοί που ψηφίζουν ΟΧΙ, γιατί η μαγκιά στις πλάτες των άλλων πρέπει να πληρώνεται πρώτα από τους ίδιους, πριν πληρωθεί από τους άλλους και το σύνολο!

    Ακριβώς όπως έπρεπε να είχαν πληρώσει την κρίση και τα μνημόνια επιλεκτικά όσοι έφεραν τον αμερικανικού τύπου παπανδρεισμό στη χώρα  για να χρεωθεί τότε  η ευρωπαική προοπτική και τώρα μας φοράνε καπέλο τον ίδιου  τύπου τσιπρισμό, χωρίς ξανά να πληρώνουν τίποτα!

   Κι  επειδή είναι τόσο πια σίγουροι  ότι  θα υπάρχει  από Τρίτη και χρήματα και Ελλάδα που, τάχα  θα μπορεί  να διαπραγματεύεται, γιατί να μην βάλουν στοίχημα ή να δώσουν και δανεικά  τη διαφορά
 ( των 120 ευρώ  από ολόκληρη τη σύνταξη  που παίρνουν) οι λοιποί   συμπολίτες τους που δεν τους πιστεύουν!
   Να βάλουν στοίχημα ότι όλα θα είναι εντάξει από την Τρίτη, κι ότι  οι Τράπεζες θα  δίνουν κανονικά τους μισθούς στον κόσμο!

  Και αφού στάξουν το παραδάκι  στο στοίχημα ή τα δανεικά , ας πάνε να ψηφίσουν ΟΧΙ  οι πανέξυπνοι θιασώτες του!
 Η μαγκιά να προπληρώνεται αλλιώς είναι μαγκιά στις πλάτες και με ζημία των άλλων!

Βεβαίως, κανείς από αυτούς δεν πρόκειται να βάλει στοίχημα ότι όλα θα είναι εντάξει από Τρίτη, γιατί ξέρει καλύτερα από όλους ότι δεν θα είναι τίποτα εντάξει.

   Ας  ψηφίσουν ΟΧΙ  λοιπόν (όσοι τελικά μείνουν να το ψηφίσουν)  αλλά να μη μας το πασάρουν σαν τίποτα καλό!
    Μια αντιγραφή  του πρωτοπαπανδρεϊσμού  είναι, για την οποία  κι οι ίδιοι θα μετανοιώσουν και θα ξαναψάχνουν  άλλοθι, όπως ήδη ψάξανε, κάνοντας το ίδιο λάθος!
     Αλλά δεν θα βρίσκουν πια!
     Τελείωσε και ο τελευταίος  οπισθοδρομισμός, στην μετά Τσίπρα εποχή  στην χώρα μας, αφού( και αν τελικά) τους πληρώσουμε  με χρεωκοπία όλοι οι λοιποί νοικοκυραίοι!
 
         Πραγματικός Προοδευτικός Ευρωπαίος  Δημοκράτης Ελληνας