ΦΛΩΡΙΝΑ ΜΕΤΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΗΚΕ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΣΤΟΝ 3ο ΟΡΟΦΟ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΗΡΙΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ-ΒΙΝΤΕΟ -ΦΩΤΟ - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ : ΜΕΤΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΗΚΕ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΣΤΟΝ 3ο ΟΡΟΦΟ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΗΡΙΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ-ΒΙΝΤΕΟ -ΦΩΤΟ

.

.

Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2015

ΜΕΤΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΗΚΕ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΣΤΟΝ 3ο ΟΡΟΦΟ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΗΡΙΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ-ΒΙΝΤΕΟ -ΦΩΤΟ

Τον αγιασμό για τη νέα στέγαση της οικονομικής υπηρεσίας του Δήμου Φλώρινας στον 3ο όροφο του Διοικητηρίου της Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας, τέλεσε ο Μητροπολίτης Φλωρίνης Πρεσπών& Εορδαίας κ.κ. Θεόκλητος παρουσία του Δημάρχου Φλώρινας κ. Βοσκόπουλου Γιάννη, τη Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2015.






Παρόντες επίσης στην τελετή του αγιασμού ήταν ο Αντιπεριφερειάρχης της Π.Ε. Φλώρινας κ. Μπίρος Στέφανος, η θεματική Αντιπεριφερειάρχης Ενέργειας, Περιβάλλοντος και Μεταφορών κα Παναγιωτίδου Ελισσάβετ, ο περιφερειακός Σύμβουλος κ. Κώστας Γέρου, η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Φλώρινας κα Μούσιου-Μυλωνά Όλγα, οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Καραγκιοζίδης Θεοδόσιος, Μπαρδάκας Χρήστος, Αριστείδου Άρης, Καρακόλης Μιχαήλ και Απιδόπουλος Γεώργιος, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Φλώρινας, κ. Μουρατίδης Νικόλαος και Δημοτικοί Σύμβουλοι..
Ο Μητροπολίτης Φλώρινας ευχήθηκε οι διοικούντες να έχουν καλό έργο και οι εργαζόμενοι να εξυπηρετούν με υπομονή και επιμονή τις ανάγκες των πολιτών και η λειτουργία τους να είναι προς όφελος της πατρίδας και του τόπου.
Ο κ. Δήμαρχος ευχαρίστησε τον Μητροπολίτη για την τέλεση του αγιασμού και την παρουσία του σε κάθε έργο σημαντικό του Δήμου Φλώρινας. Ευχαρίστησε επίσης και τον κ. Μπίρο για τη συγκατάθεσή του να στεγαστεί η Οικονομική Υπηρεσία στον 3ο όροφο της Π.Ε. Φλώρινας και δήλωσε ότι ο σκοπός της μεταφοράς της οικονομικής υπηρεσίας ήταν να διευκολυνθούν οι πολίτες στη διεκπεραίωση των υποχρεώσεών τους για τη σωστότερη και ταχύτερη εξυπηρέτησή τους. Αναφέρθηκε επίσης και στη δυνατότητα παραχώρησης και άλλου ορόφου για τη στέγαση των υπηρεσιών του Δήμου Φλώρινας, ώστε οι πολίτες να μην ταλαιπωρούνται και έκλεισε λέγοντας ότι στον ίδιο χώρο εντός λίγων ημερών θα μεταφερθεί και η υπηρεσία Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης, που στεγάζεται στο Δημαρχείο Κλεινών.
 Ο  κ. Στέφανος Μπίρος  ανέφερε ότι το αίτημα που είχε θέσει ο Δήμος για τη φιλοξενία της Οικονομικής Υπηρεσίας έγινε αποδεκτό  και πραγματοποιήθηκε τώρα σε συμφωνία με τον Περιφερειάρχη κ. Θεόδωρο Καρυπίδη γιατί το θεωρήσαμε υποχρέωση μας  σκεπτόμενοι πάντα την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών τόσο της Π.Ε. Φλώρινας όσο και του Δήμου και την αποφυγή της μετακίνησής τους για τη διεκπεραίωση των υποχρεώσεών τους.