ΦΛΩΡΙΝΑ Mε το Δ.Σ. του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού συναντήθηκε ο Δήμαρχος Φλώρινας, κ. Γιάννης Βοσκόπουλος - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ : Mε το Δ.Σ. του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού συναντήθηκε ο Δήμαρχος Φλώρινας, κ. Γιάννης Βοσκόπουλος

.

.

Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2015

Mε το Δ.Σ. του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού συναντήθηκε ο Δήμαρχος Φλώρινας, κ. Γιάννης Βοσκόπουλος

Mε το Δ.Σ. του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού συναντήθηκε ο Δήμαρχος Φλώρινας, κ. Γιάννης Βοσκόπουλος, τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2015 στο γραφείο του.
Τον κ. Δήμαρχο επισκέφθηκαν η πρόεδρος του συλλόγου κα Μηλώση Σοφία, η Αντιπρόεδρος κα Καλογήρου Τζένη και η κα Καίτη Πηλείδου μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου.






Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο σύλλογος ζήτησε την παραχώρηση χώρου κοντά στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δήμου Φλώρινας στο Νέο Πάρκο για τη συμβολική δενδροφύτευση καθώς και την παραχώρηση της συγκεκριμένης αίθουσας για τη διοργάνωση συγκέντρωσης των ομάδων Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού της Βορείου Ελλάδας-Τμήμα Συνεργασίας με θέμα την εικαστική Φλώρινα, ως πόλη των ζωγράφων και των μουσικών.
Ο κ. Δήμαρχος αποδέχτηκε τα αιτήματα που έθεσαν τα μέλη του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού και δήλωσε την πρόθεσή του για τη συμβολή του Δήμου σε αυτές τις δράσεις του.