ΦΛΩΡΙΝΑ Tο Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Ν. Φλώρινας επισκέφθηκε τον Δήμαρχο Φλώρινας, κ. Γιάννη Βοσκόπουλο - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ : Tο Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Ν. Φλώρινας επισκέφθηκε τον Δήμαρχο Φλώρινας, κ. Γιάννη Βοσκόπουλο

.

.

Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2015

Tο Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Ν. Φλώρινας επισκέφθηκε τον Δήμαρχο Φλώρινας, κ. Γιάννη Βοσκόπουλο

Tο Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Ν. Φλώρινας επισκέφθηκε τον Δήμαρχο Φλώρινας, κ. Γιάννη Βοσκόπουλο, τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2015 στο γραφείο του.
Στη συνάντηση παραβρέθηκαν ο πρόεδρος του συνδέσμου, κ. Θεοδώρου Δημήτριος, ο Αντιπρόεδρος κ. Κωνσταντινίδης Δημήτριος και το μέλος του Δ.Σ., κ.  Ηλιάδης Πέτρος.




Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκε το θέμα του συνδέσμου σχετικά με τη μετονομασία της πλατείας Σχολείων σε πλατεία Εφέδρων Αξιωματικών.
Επίσης, το Διοικητικό Συμβούλιο ζήτησε από τον κ. Δήμαρχο την πραγματοποίηση κοινής εκδήλωσης με τον Δήμο στο πλαίσιο των εκδηλώσεων των Ελευθερίων της πόλης στις 8 Νοεμβρίου και αφορά στην έκθεση πολεμικού υλικού της περιόδου 1912-1913.
Ο κ. Δήμαρχος συμφώνησε με τα αιτήματα του συνδέσμου.