ΦΛΩΡΙΝΑ Σχετικά με τη μεταφορά μαθητών που εκτελείται με ταξί της Φλώρινας και του Αμύνταιου - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ : Σχετικά με τη μεταφορά μαθητών που εκτελείται με ταξί της Φλώρινας και του Αμύνταιου

.

.

Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2015

Σχετικά με τη μεταφορά μαθητών που εκτελείται με ταξί της Φλώρινας και του Αμύνταιου

Σχετικά με τη μεταφορά μαθητών που εκτελείται με ταξί της Φλώρινας και του Αμύνταιου προέκυψε πρόβλημα πληρωμής των συγκεκριμένων μέσων μεταφοράς για την περίοδο Απρίλιος- Μάιος-Ιούνιος 2015.
Συγκεκριμένα λόγω σοβαρής παράλειψης από πλευράς  ΠΕ Φλώρινας, που αφορά τη διαδικασία διενέργειας του σχετικού διαγωνισμοί που έγινε για την ανάθεση των μαθητικών δρομολογίων,και για την οποία καμία  ευθύνη δεν φέρουν οι μεταφορείς, δεν είναι δυνατή η αποπληρωμή του συγκεκριμένου παραχθέντος έργου.



Συνέπεια αυτού είναι ενδεχομένως να υπάρξει πρόβλημα και για κάποια δρομολόγια που συνεχίζουν να εκτελούνται την τρέχουσα σχολική χρόνια ως παρατεινώμενα της προηγούμενης σχολικής περιόδου...
Το τελικό αποτέλεσμα είναι ότι για μια ακόμη φορά εντοπίζεται πρόβλημα, και οι μεταφορείς αναγκάζονται να προσφύγουν σε χρονοβόρες νομικές διαδικασίες για την διεκδίκηση των δεδουλευμένων τους...!
ΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ
ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΚΑΙ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ
ΙΩΑΝ ΠΕΣΙΡΙΔΗΣ
ΙΩΑΝ. ΠΑΠΑΜΗΧΑΗΛ
ΚΩΝΣΤ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ