ΦΛΩΡΙΝΑ Με αντιπροσωπεία του πολιτικού γραφείου και της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ συναντήθηκε ο Δήμαρχος Φλώρινας, κ. Γιάννης Βοσκόπουλος - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ : Με αντιπροσωπεία του πολιτικού γραφείου και της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ συναντήθηκε ο Δήμαρχος Φλώρινας, κ. Γιάννης Βοσκόπουλος

.

.

Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2015

Με αντιπροσωπεία του πολιτικού γραφείου και της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ συναντήθηκε ο Δήμαρχος Φλώρινας, κ. Γιάννης Βοσκόπουλος

Με αντιπροσωπεία του πολιτικού γραφείου και της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ συναντήθηκε ο Δήμαρχος Φλώρινας, κ. Γιάννης Βοσκόπουλος την Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2015 στο γραφείου του.
Στη συνάντηση παρόντες ήταν μέλη του πολιτικού γραφείου και της Κεντρικής Επιτροπής κ.κ. Αβραμόπουλος Κώστας και Κωνσταντινίδης Θεοδόσης, το μέλος της επιτροπής περιοχής Δυτικής Μακεδονίας κ. Σταμπουλίδης Κώστας, ο περιφερειακός σύμβουλος Δυτικής Μακεδονίας της Λαϊκής Συσπείρωσης κ. Καραντζίδης Βασίλης και το στέλεχος της ΚΝΕ κ. Βέρτκας Ορέστης.




Σκοπός της επίσκεψης της αντιπροσωπείας ήταν η ανέγερση μνημείου στον χώρο ταφής μαχητών του Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας.
Συζητήθηκε η σημασία της ύπαρξης αυτού του μνημείου στην περιοχή μας, οι παροχές που δύνανται να δοθούν από την πλευρά του Δήμου, τα διαδικαστικά του στησίματος του μνημείου και όποιες διευκολύνσεις μπορούν να υπάρξουν από τον Δήμο για την ανέγερση του μνημείου.
Ο κ. Δήμαρχος δήλωσε ότι ο Δήμος θα συμβάλλει με όποιον τρόπο μπορεί προς τον σκοπό αυτό.