ΦΛΩΡΙΝΑ Κάλεσμα της Γραμματείας του ΠΑΜΕ Φλώρινας σε σύσκεψη για το ασφαλιστικό - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ : Κάλεσμα της Γραμματείας του ΠΑΜΕ Φλώρινας σε σύσκεψη για το ασφαλιστικό

.

.

Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2016

Κάλεσμα της Γραμματείας του ΠΑΜΕ Φλώρινας σε σύσκεψη για το ασφαλιστικό

H Γραμματεία ΠΑΜΕ Φλώρινας απευθύνει πλατύ κάλεσμα σε όλους τους άνεργους, τους νέους, τους εργαζόμενους σήμερα Τετάρτη 13 Γενάρη στις 19:00 στην σύσκεψη που θα πραγματοποιηθεί στο Εργατικό Κέντρο Φλώρινας.






Σας καλούμε να συμμετέχετε στην συζήτηση και να συμβάλετε στην προσπάθεια για την υλοποίησης του σχεδιασμού των δράσεων, για να οργανώσουμε το επόμενο διάστημα τις κινητοποιήσεις απέναντι στην διάλυση του ασφαλιστικού. Καλούμε κάθε εργαζόμενο, άνεργο νέο να πάρει ενεργά μέρος στις δράσεις που θα πραγματοποιηθούν με κορύφωση την απεργία την ημέρα ψήφισης του νομοσχεδίου . Να αγωνιστούμε ενάντια στη διάλυση της κοινωνικής ασφάλισης, για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων μας ενάντια στην πολιτική του κεφαλαίου και των εκπροσώπων του.

Καλούμε τους εργαζόμενους να μη σκύψουν το κεφάλι, να μη συμβιβαστούν με τα ελάχιστα, να απαντήσουν αγωνιστικά στα κυβερνητικά ψέματα και στην άθλια προπαγάνδα της κυβέρνησης και των παπαγάλων της. Να δυναμώσουν οι αγώνες σε κάθε κλάδο και χώρο δουλειάς, να αποτρέψουμε το νέο έγκλημα.

Προετοιμάζουμε νέα Πανελλαδική Πανεργατική Απεργία.
Να φτάσει παντού το σύνθημα:

Διαλύουν την ασφάλιση και βγαίνουμε στο δρόμο
πάρτε πίσω το νόμο λαιμητόμο