ΦΛΩΡΙΝΑ Ξεκίνησαν στον Δήμο Φλώρινας την πρακτική τους άσκηση οι μαθητές της Σχολής Μαθητείας του ΟΑΕΔ. - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ : Ξεκίνησαν στον Δήμο Φλώρινας την πρακτική τους άσκηση οι μαθητές της Σχολής Μαθητείας του ΟΑΕΔ.

.

.

Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2016

Ξεκίνησαν στον Δήμο Φλώρινας την πρακτική τους άσκηση οι μαθητές της Σχολής Μαθητείας του ΟΑΕΔ.

 Ξεκίνησαν στον Δήμο Φλώρινας τη Δευτέρα 01 Φεβρουαρίου 2016 την πρακτική τους άσκηση οι μαθητές της Σχολής Μαθητείας του ΟΑΕΔ. Συγκεκριμένα ο Δήμος Φλώρινας προσέλαβε συνολικά 37 μαθητές διαφόρων ειδικοτήτων, οι οποίοι θα απασχοληθούν στις υπηρεσίες του Δήμου. Φέτος δε, λειτούργησε για πρώτη χρονιά και Τμήμα Φυτοτεχνικών Επιχειρήσεων και Αρχιτεκτονικής Τοπίου, το οποίο θα ενισχύσει το προσωπικό της Υπηρεσίας Πρασίνου του Δήμου.




Τους μαθητές υποδέχτηκαν οι Αντιδήμαρχοι του Δήμου Φλώρινας κ.κ. Γιώργος Απιδόπουλος, Άρης Αριστείδου, Άκης Καραγκιοζίδης, Μιχάλης Καρακόλης και Χρήστος Μπαρδάκας, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Φλώρινας κ. Νίκος Μουρατίδης και ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Φλώρινας κ. Νίκος Ευαγγέλου.
Παρόντες επίσης ήταν ο Διευθυντής της ΕΠΑΣ Μαθητείας κ. Παντελής Μαύρου και ο κ. Σωκράτης Εστές, υποδιευθυντής της Σχολής.
Να σημειωθεί ότι ο Δήμος Φλώρινας απασχολεί ετησίως περισσότερους από τριάντα μαθητές, συμβάλλοντας με αυτό τον τρόπο στην αποτελεσματικότερη λειτουργία του και στην εξυπηρέτηση των δημοτών του, όσο και στην οικονομική ενίσχυση νοικοκυριών της Φλώρινας.