ΦΛΩΡΙΝΑ Ο Σύνδεσμος Διαιτητών Ποδοσφαίρου Φλώρινας ευχαριστεί θερμά τους χορηγούς και όλους όσους συνέβαλαν στην επιτυχημένη εκδήλωση της κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ : Ο Σύνδεσμος Διαιτητών Ποδοσφαίρου Φλώρινας ευχαριστεί θερμά τους χορηγούς και όλους όσους συνέβαλαν στην επιτυχημένη εκδήλωση της κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας

.

.

Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2016

Ο Σύνδεσμος Διαιτητών Ποδοσφαίρου Φλώρινας ευχαριστεί θερμά τους χορηγούς και όλους όσους συνέβαλαν στην επιτυχημένη εκδήλωση της κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας

Ο Σύνδεσμος Διαιτητών Ποδοσφαίρου Φλώρινας ευχαριστεί θερμά τους χορηγούς και όλους όσους συνέβαλαν στην επιτυχημένη εκδήλωση  της κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας που πραγματοποίησε και συγκεκριμένα:







-Τον Αντιπεριφερειάρχη της Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας κ. Μπίρο Στέφανο για την συμβολή του στην αγορά μιας πλήρους στολής διαιτησίας για όλα τα μέλη μας.
- Την εταιρεία « ΚΗΠΟΤΕΧΝΙΚΗ» του κ.  Παναγιωτίδη Χρυσοβαλάντη για την συμβολή του στην αγορά μιας πλήρους στολής διαιτησίας για όλα τα μέλη μας.
- Την εταιρεία τροφίμων ΜΠΕΛΛΗΣ  Α.Β.Ε.Ε.για την ευγενική της χορηγία.
- Το κατάστημα Inkstation ( Εμπόριο- Service Ηλεκτρονικών Υπολογιστών Ταγματάρχου Φουλεδάκη 32  ) των κ. Παρδάλη Γιάννη και Χατζηπαπαθεοδωρίδου Παρθένας για την ευγενική τους χορηγία
. Το BAR  LOFT ( Παύλου Μελά 90) και τον κ. Γιαλαουζίδη Φιλοποίμην για την ευγενική του χορηγία.
- Το ΚΑΦΕ ΦΛΟΥ (  Αρχ. Παπαθανασίου 8 ) και τον κ. Σκοτάνη Παύλο για την ευγενική του χορηγία.
-  Το ταξιδιωτικό γραφείο του κ. ΜΑΛΕΓΑΝΕΑ Νίκου ( Νικολάου Χάσου 20 ) για την προσφορά ενός διήμερου ταξιδίου για δυο άτομα στον τυχερό της βραδιάς.
-  Το ΦΑΙΔΩΝ HOTEL AND SPA( Βίγλας 1 και Βαρνουντος ) για την άψογη φιλοξενία και οργάνωση και για την προσφορά πακέτου SPA για δύο άτομα για τον τυχερό της βραδιάς.
Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους βουλευτές του νομού κ..κ Σέλτσα Κωνσταντίνο και Αντωνιάδη Γιάννη , τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε Φλώρινας κ. Μπίρο Στέφανο,   τον εκπρόσωπο του Δήμου Φλώρινας και μέλος της Επιτροπής Διαιτησίας κ. Σίπκα Αντώνιο, την Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Φλώρινας κ. Όλγα Μούσιου – Μυλωνά , τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Αμυνταίου κ. Μωυσιάδη Κωνσταντίνο , τον Πρόεδρο της Ε.Π.Σ. Φλώρινας κ. Αντωνιάδη Κωνσταντίνο και τον Γενικό Γραμματέα της Ε.Π.Σ. Φλώρινας κ. Βασιλείου Αναστάσιο  που τίμησαν την εκδήλωση με την παρουσία τους καθώς και όλα τα μέλη του Συνδέσμου μας που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση και συνέβαλαν τα μέγιστα στην πραγματοποίηση μιας πολύ όμορφης βραδιάς κατά τη διάρκεια της οποίας τιμήθηκαν πρόσωπα με μακρόχρονη προσφορά στο Ποδόσφαιρο της Φλώρινας και η ποδοσφαιρική ομάδα « ΘΥΕΛΛΑ» Φιλώτα για την παρουσία της στο Πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                              Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ


ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΘΩΜΑΣ                 ΨΑΛΛΙΔΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ