ΦΛΩΡΙΝΑ Έκτακτη Συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Φλώρινας στις 14 Απριλίου 2016 - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ : Έκτακτη Συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Φλώρινας στις 14 Απριλίου 2016

.

.

Πέμπτη 14 Απριλίου 2016

Έκτακτη Συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Φλώρινας στις 14 Απριλίου 2016

Σήμερα, Πέμπτη, 14/04/2016 και ώρα 10:00 π.μ., στην έδρα της Επιχείρησης συνήλθε το Διοικητικό Συμβούλιο της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Φλώρινας σε έκτακτη συνεδρίαση ύστερα από την από τις 14/04/2016 έγγραφη πρόσκληση του Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου κ. Ευαγγέλου Νικόλαου, η οποία και επιδόθηκε στα μέλη του συμβουλίου.




Αφού διαπιστώθηκε ότι υπάρχει η νόμιμη απαρτία, καθώς ήταν παρόντα -7- μέλη από το σύνολο των -7- μελών του Διοικητικού Συμβουλίου, δηλαδή:
Παρόντες
1.
2. Ευαγγέλου Νικόλαος
Παπαμιχαήλ Λάζαρος Πρόεδρος Δ.Σ.
Αντιπρόεδρος Δ.Σ.

3.
4.
5. Δούμτσης Νικόλαος
Τσιώκας Μιχαήλ
Γιαγκούλας Παντελής Μέλος Δ.Σ.
Μέλος Δ.Σ.
Μέλος Δ.Σ.


6. Ίνδου – Μαστορογιάννη Ελένη Μέλος Δ.Σ.
7. Χαιδάρης Γεώργιος Μέλος Δ.Σ.
                                         Απόντες

Επίσης στη συνεδρίαση για την τήρηση των πρακτικών παρευρέθηκε και η κα. Κεσίδου Αφροδίτη, Διευθύντρια της Κοινωφελούς Επιχείρησης.

1ο  ΘΕΜΑ :  Ψήφισμα συλλυπητηρίων για το θάνατο της υπαλλήλου της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Φλώρινας, Μάγγου Ξανθίππης.
         
Ο Πρόεδρος ανέφερε ότι το Διοικητικό Συμβούλιο της Επιχείρησης συνήλθε εκτάκτως να συνεδριάσει για να εκφράσει την βαθιά οδύνη του για την απώλεια της υπαλλήλου της επιχείρησης, Μάγγου Ξανθίππης, η οποία μετά από ένα δύσκολο αγώνα έφυγε από τη ζωή. Η Μάγγου Ξανθίππη υπηρέτησε επί σειρά ετών στο πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι», με εργατικότητα, με συνέπεια και υπερβολικό ζήλο για την εξυπηρέτηση των πολιτών, έχοντας πάντοτε γνώμονα το καλό της επιχείρησης. Οφείλουμε στη μνήμη της και στην οικογένειά της να εκφράσουμε τα ειλικρινή συλλυπητήρια μας για το θάνατό της και να παραστεί σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο κατά την τέλεση της εξόδιου ακολουθίας της.

 


ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
Αφού άκουσε  τα παραπάνω μετά από διεξοδική συζήτηση

ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΟΜΟΦΩΝΑ
Την έκδοση του παρόντος ψηφίσματος σε ένδειξη πένθους και ελάχιστου φόρου τιμής για το θάνατο της υπαλλήλου της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Φλώρινας, Μάγγου Ξανθίππης, ως ακολούθως :

1. Να εκφράσει τη βαθύτατη θλίψη και οδύνη του για το θάνατο της άξιας και εξαίρετης υπαλλήλου της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Φλώρινας.
2. Να παραστεί σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο κατά την εξόδιο ακολουθία της, για να τιμήσει την πολύτιμη συνεργάτη.
3. Να κατατεθεί στεφάνι στην κηδεία της αγαπημένης μας υπαλλήλου και συνεργάτη.
4. Να εκφραστούν τα θερμά συλλυπητήρια στα προσφιλή πρόσωπα της εκλιπούσης υπαλλήλου.

Την παραπέρα ενέργεια αναθέτει στον Πρόεδρο του Δ.Σ.
Η απόφαση αυτή πήρε αριθμό 23/2016.

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΑ ΜΕΛΗ
Ακριβές Αντίγραφο
Φλώρινα  14/04/2016
Ο Πρόεδρος



Ευαγγέλου Νικόλαος