ΦΛΩΡΙΝΑ Συνελήφθησαν δύο ημεδαποί στην Φλώρινα για κλοπή και αποδοχή - διάθεση προϊόντων εγκλήματος κατά περίπτωση - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ : Συνελήφθησαν δύο ημεδαποί στην Φλώρινα για κλοπή και αποδοχή - διάθεση προϊόντων εγκλήματος κατά περίπτωση

.

.

Παρασκευή 20 Μαΐου 2016

Συνελήφθησαν δύο ημεδαποί στην Φλώρινα για κλοπή και αποδοχή - διάθεση προϊόντων εγκλήματος κατά περίπτωση

Χθες (19-05-2016) το βράδυ στη Φλώρινα, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Φλώρινας σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φλώρινας, συνέλαβαν δυο ημεδαπούς, 42 και 53 χρονών, για κλοπή και αποδοχή - διάθεση προϊόντων εγκλήματος, κατά περίπτωση.




Συγκεκριμένα, χθες (19-05-2016) το βράδυ στη Φλώρινα, ο 42χρονος ημεδαπός εκμεταλλευόμενος την ολιγόλεπτη απουσία του 52χρονου αλλοδαπού, υπηκόου Κίνας, ιδιοκτήτη καταστήματος ενδυμάτων, του αφαίρεσε ένα (1) κινητό τηλέφωνο, το οποίο ακολούθως πούλησε στον 53χρονο ημεδαπό.

Κατόπιν κατάλληλης αξιοποίησης στοιχείων και αναζητήσεων από τους αστυνομικούς, εντοπίστηκαν αμέσως οι δυο ημεδαποί και συνελήφθησαν.

Στην κατοχή των δυο ημεδαπών βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το χρηματικό ποσό των τριάντα ευρώ (30 €) και το κινητό τηλέφωνο, το οποίο στην συνέχεια αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην κα Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Φλώρινας.