ΦΛΩΡΙΝΑ Η ετήσια εκδήλωση βράβευσης μαθητών της τοπικής κοινότητας Κέλλης (video όλη η εκδήλωση ) - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ : Η ετήσια εκδήλωση βράβευσης μαθητών της τοπικής κοινότητας Κέλλης (video όλη η εκδήλωση )

.

.

Τετάρτη 4 Μαΐου 2016

Η ετήσια εκδήλωση βράβευσης μαθητών της τοπικής κοινότητας Κέλλης (video όλη η εκδήλωση )

11 επιτυχόντες στις Ανώτερες και Ανώτατες Σχολές μαθητές και μαθήτριες βράβευσε χθες η τοπική κοινότητα Κέλλης, στη διάρκεια της ετήσιας εκδήλωσης τιμής που συμπλήρωσε ήδη δέκα χρόνια ζωής.









Κεντρική ομιλήτρια της εκδήλωσης ήταν η πρώην πρόεδρος της Βουλής και πρόεδρος της «Πλεύσης Ελευθερίας», Ζωή Κωνσταντοπούλου, η οποία καταχειροκροτήθηκε από τους παρευρισκόμενους. Η ομιλία της κας Κωνσταντοπούλου, την οποία μπορείτε να δείτε εδώ, ήταν γεμάτη μηνύματα, ενώ το δώρο της προς τους μαθητές και τις μαθήτριες ήταν το πόρισμα της Επιτροπής Αλήθειας Δημοσίου Χρέους.

Η κα Κωνσταντοπούλου παρέλαβε από τον πρόεδρο της κοινότητας Κέλλης κ. Τάσκα και τον αρχιερατικό επίτροπο Αμυνταίου π. Σεβαστιανό αναμνηστική τιμητική πλακέτα, στην οποία αναφέρονταν μεταξύ άλλων: "Για Δημοκρατία – Δικαιοσύνη – Διαφάνεια – Δικαιώματα – Διεκδίκηση χρειάζονται πολλοί στον δίκαιο αγώνα μοναδικών ανθρώπων".

Χαιρετισμούς απηύθυναν ο αντιπεριφερειάρχης Στέφανος Μπίρος, ο πρόεδρος της ΠΕΔ Δυτικής Μακεδονίας και δήμαρχος Φλώρινας Γιάννης Βοσκόπουλος, ο δήμαρχος Αμυνταίου Κώστας Θεοδωρίδης και ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Αθανάσιος Τάσκας. Την εκδήλωση συντόνιζε η πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Φλώρινας και σχολική σύμβουλος Όλγα Μούσιου – Μυλωνά.

Παράλληλα, τιμήθηκε για διαχρονική προσφορά του στην πατρίδα ο Αντιστράτηγος – Αρχηγός ΓΕΣ Βασίλειος Τελλίδης, ο οποίος όμως δε μπόρεσε να παραστεί και την τιμητική πλακέτα παρέλαβε ο διοικητής της Γ’ Στρατιάς κ. Στεφανής.

Οι μαθητές και μαθήτριες που τιμήθηκαν είναι οι: Πανδώρα Ρούντη, Χρυσοβαλάντω Ρούντου, Αναστασία Τράικου, Δημήτρης Τάσκας, Μαρία Πρόιου, Βασιλεία Ρώμα, Μαρία Τράικου, Παντελής Ντόνες, Παναγιώτα Ρώμα, Βασίλης Σαπουντζής και Μαρία Λιούντα.