Σελίδες

Παρασκευή 19 Αυγούστου 2011

Οι Ελληνικές Αρχές προσπαθούν να δημιουργήσουν εντάσεις ανάμεσα στους "Μακεδόνες"!

Ναι, το ακούσαμε και αυτό, τον δεκαπενταύγουστο, ημέρα εορτασμού της Κοίμησης της Θεοτόκου- που πιθανόν μόνο οι σλαβόφωνοι που αυτοαποκαλούνται "Μακεδόνες" εορτάζουν - αφού τα οικειοποιήθηκαν όλα βρε παιδί, στον δεκαπενταύγουστο θα κολλήσουμε;-
μαθαίνουμε από τους ίδιους πως οι Ελληνικές Αρχές χρησιμοποίησαν τις ίδιες τακτικές που είχαν χρησιμοποιήσει και 20 χρόνια πριν, κατά τη διοργάνωση μιας γιορτής στον Πολυπόταμο, ένα χωριό που κατοικείται αποκλειστικά από "Μακεδόνες" (!!!), το οποίο οι ελάχιστοι σλαβόφωνοι που ξέμειναν στην Ελλάδα αποκαλούν Nered, και απέχει 10 χλμ από τη Φλώρινα.


Το ανθελληνικότατο σκοπιανό MINA μας πληροφορεί λοιπόν ότι οι ελληνικές αρχές και η αστυνομία επέτρεψαν για πρώτη φορά σε συγκροτήματα που συμμετείχαν στην εκδήλωση να παίξουν "Μακεδονικά" τραγούδια. Ο στόχος των ελληνικών αρχών, σύμφωνα με το ΜΙΝΑ, ήταν να δημιουργήσουν εντάσεις μεταξύ των "εθνοτικών Μακεδόνων" και να καταστρέψουν τον εορτασμό που είχε προγραμματιστεί εβδομάδες πριν στο τοπικό γήπεδο, και που διοργανώθηκε από τον Πολιτιστικό Σύλλογο του χωριού αυτού. Γιατί; Διότι έτσι υπήρξαν δύο διαφορετικές εκδηλώσεις, η δεύτερη διοργανωμένη από τις αρχές στην πλατεία του χωριού. Οι εντάσεις μεταξύ των "Μακεδόνων" προκλήθηκαν μας λέει το ΜΙΝΑ καθώς αυτοί που συμμετείχαν στην γιορτή στο γήπεδο, αποκαλούσαν «προδότες» εκείνους που συμμετείχαν στη γιορτή που διοργάνωσαν οι ελληνικές αρχές, πιθανότατα για το δωρεάν φαγητό όπως εικάζει το δημοσίευμα του ΜΙΝΑ.


Στη γιορτή που διοργανώθηκε από την αστυνομία και τις αρχές ακούγονταν επίσης "Μακεδονικά τραγούδια", ωστόσο μας πληροφορεί το ΜΙΝΑ, τα συγκροτήματα ήταν αναγκασμένα ναι παίξουν και ελληνικά και βλάχικα τραγούδια. Η ιδέα ήταν να απεικονίσουν τον «πολυεθνικό» χαρακτήρα της περιοχής, αν και εδώ ζουν μόνο Μακεδόνες», είπε κάποιος "Μακεδόνας" ο οποίος επισκέφθηκε και τις δύο εκδηλώσεις.


Αυτό έχει συμβεί και στο παρελθόν, συνεχίζει το δημοσίευμα. Πριν από χρόνια, οι ελληνικές αρχές πλήρωσαν "Μακεδόνες", οι οποίοι ήταν υπέρ των Ελλήνων, στη Μελίτη (Ovcarani σλαβιστί) για να σχηματίσουν μια παράλληλη πολιτιστική κοινωνία με εκείνη που ήδη υπήρχε (σ.σ. θα τα χάσουμε τα μαλλιά μας στο τέλος!) Υπήρξαν επίσης παράλληλες "Μακεδονικές" γιορτές, όπως αυτή που οργανώθηκε στον Πολυπόταμο. Εκείνη την εποχή οι φιλέλληνες "Μακεδόνες" προσλήφθηκαν σε υψηλόβαθμες θέσεις της ΔΕΗ και οι Ελληνικές αρχές επιφόρτισαν αυτούς τους "Μακεδόνες" να στρατολογήσουν τους άλλους "Μακεδόνες" προσφέροντάς τους την απασχόληση.


Το δημοσίευμα καταλήγει λέγοντας πως η Ελλάδα χρησιμοποιεί την παλιά γνωστή τακτική του «διαίρει και βασίλευε» και ότι ίσως η Αθήνα προσπαθεί να δημιουργήσει το νέο Καραμανλή της, του οποίου η μητέρα ήταν "εθνική Μακεδόνισσα" και ο πατέρας του τουρκικής πολιτιστικής κληρονομιάς.


Τόσο οι συντάκτες του ΜΙΝΑ όσο και οι αναγνώστες του, ανήκουν προφανώς στην ομάδα εκείνη των ανθρώπων που διακρίνεται για το χαμηλό της νοητικό επίπεδο, διότι τέτοια ανακολουθία και αντίφαση στα γραφόμενα, θα γινόταν αποδεκτή μόνο από κάποιον νοητικά καθυστερημένο. Θα τους συνιστούσαμε να βγάλουν το ανθελληνικό τσιπάκι από τον ώμο τους και να φύγουν μερικές εβδομάδες διακοπές εκτός ψευδοκρατιδίου, μήπως και συνέλθουν από το παραλήρημα.


Δ.Η.Σ.
MacedoniaHellenicLand.Eu


Υ.Γ.: Στα σερβοκροάτικα η λέξη Nered σημαίνει χάος, αταξία, ακαταστασία. Στα σκοπιανά σημαίνει άραγε κάτι;




Read more at: http://www.macedoniahellenicland.eu/content/view/2070/83/lang,el/