Την οικογένεια Ναουμίδη υποδέχτηκαν τα μέλη της Ακαδημίας Οίνου του «Αριστοτέλη», συνεχίζοντας με αυτόν τον τρόπο τα μαγικά τους ταξίδια στο χώρο του κρασιού.
Ο συνδυασμός κρασιού και πιπεριάς Φλωρίνης κυριάρχησε στη συνάντηση, που είχε ξεχωριστό ενδιαφέρον.
Τα μέλη της Ακαδημίας δοκίμασαν τρία διαφορετικά και ιδιαίτερα κρασιά – Τρυγητός, Μπουρούνο και Βοκερίτις – τα οποία συνδυάστηκαν με εδέσματα που ετοίμασε ο βραβευμένος σεφ Άγγελος Ναουμίδης.
Παράλληλα, έμαθαν μικρά αλλά και μεγάλα μυστικά για την καλλιέργεια, μεταποίηση και την γευστική δοκιμή προϊόντων πιπεριάς Φλωρίνης από την Βιολέτα Πανοπούλου.
Ο συνδυασμός κρασιού και πιπεριάς Φλωρίνης κυριάρχησε στη συνάντηση, που είχε ξεχωριστό ενδιαφέρον.
Τα μέλη της Ακαδημίας δοκίμασαν τρία διαφορετικά και ιδιαίτερα κρασιά – Τρυγητός, Μπουρούνο και Βοκερίτις – τα οποία συνδυάστηκαν με εδέσματα που ετοίμασε ο βραβευμένος σεφ Άγγελος Ναουμίδης.
Παράλληλα, έμαθαν μικρά αλλά και μεγάλα μυστικά για την καλλιέργεια, μεταποίηση και την γευστική δοκιμή προϊόντων πιπεριάς Φλωρίνης από την Βιολέτα Πανοπούλου.