ΦΛΩΡΙΝΑ Με τον Πρόεδρο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ της Κορυτσάς, κ. Γρηγόρη Καραμέλο, συναντήθηκε την Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2011 ο Δήμαρχος Φλώρινας, κ. Γιάννης Βοσκόπουλος. - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ : Με τον Πρόεδρο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ της Κορυτσάς, κ. Γρηγόρη Καραμέλο, συναντήθηκε την Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2011 ο Δήμαρχος Φλώρινας, κ. Γιάννης Βοσκόπουλος.

.

.

Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2011

Με τον Πρόεδρο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ της Κορυτσάς, κ. Γρηγόρη Καραμέλο, συναντήθηκε την Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2011 ο Δήμαρχος Φλώρινας, κ. Γιάννης Βοσκόπουλος.



Με τον Πρόεδρο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ της Κορυτσάς, κ. Γρηγόρη Καραμέλο, συναντήθηκε την Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2011 ο Δήμαρχος Φλώρινας, κ. Γιάννης Βοσκόπουλος, στο γραφείο του. Παρόντες στη συνάντηση ήταν επίσης ο κ. Ηλίας Ανδρέας, Πρόεδρος Κ.Ε.Α.Δ. Κορυτσάς, ο κ. Νικόλαος Αποστόλου και ο κ. Θωμάς Μάγκου. Κύριο θέμα της συνάντησης ήταν οι προοπτικές συνεργασίας μεταξύ του Δήμου Φλώρινας με το Δήμο και φορείς της Κορυτσάς, όπως αυτές δημιουργούνται μέσω του προγράμματος INTERREQ IPA Ελλάδα - Αλβανία, στο πλαίσιο της διασυνοριακής συνεργασίας. Η συνάντηση αυτή πραγματοποιήθηκε σε συνέχεια της συνάντησης που είχε πραγματοποιηθεί στην Κορυτσά με το Δήμαρχο και φορείς της Κορυτσάς, την Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2011 και του Αντιδημάρχου Φλώρινας, κ. Άρη Αριστείδου, για το ίδιο θέμα.