ΦΛΩΡΙΝΑ Ο αντιπεριφερειάρχης Φλώρινας Δημήτριος Ηλιάδης, το μεσημέρι της τρίτης 29 Μαρτίου 2011, είχε στα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας συνάντηση εργασίας με εκπροσώπους της ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ. - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ : Ο αντιπεριφερειάρχης Φλώρινας Δημήτριος Ηλιάδης, το μεσημέρι της τρίτης 29 Μαρτίου 2011, είχε στα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας συνάντηση εργασίας με εκπροσώπους της ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ.

.

.

Τρίτη 29 Μαρτίου 2011

Ο αντιπεριφερειάρχης Φλώρινας Δημήτριος Ηλιάδης, το μεσημέρι της τρίτης 29 Μαρτίου 2011, είχε στα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας συνάντηση εργασίας με εκπροσώπους της ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ.


Ο αντιπεριφερειάρχης Φλώρινας Δημήτριος Ηλιάδης, το μεσημέρι της τρίτης 29 Μαρτίου 2011, είχε στα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας συνάντηση εργασίας με εκπροσώπους της ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ, αποτελούμενη από τον Γεν. Δ/ντή Γιώργο Αμανατίδη,  τον Δ/ντη Υποδομών της ΑΝ. ΚΟ. Γιάννη Γκίνη, και τον υπ/ντη Τμήματος Διοίκησης και Επίβλεψης Θανάση Καραθανάση.

Οι εκπρόσωποι της ΑΝ.ΚΟ. ενημέρωσαν τον κ. αντιπεριφερειάρχη αλλά και τους συνεργάτες του: Βασίλη Άμπα-ειδικό επιστημονικό συνεργάτη και Δημήτριο Παντόπικο, αναπληρωτή Δ/ντη Δ/σης Τεχνικών Έργων της Π.Ε.Φ. για την πορεία των μελετών τις οποίες εκπονεί.
Συγκεκριμένα η ενημέρωση αφορούσε: