ΦΛΩΡΙΝΑ Η πτώχευση της Ελλάδας καταστροφική για την ευρωζώνη.ο κ. Moritz Kraemer επικεφαλής ευρωπαϊκών κρατικών χρεών του οίκου αξιολογήσεων Standard and Poor’s.Ελεγχόμενη χρεοκοπία «βλέπει» η Αλέκα Παπαρήγα. - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ : Η πτώχευση της Ελλάδας καταστροφική για την ευρωζώνη.ο κ. Moritz Kraemer επικεφαλής ευρωπαϊκών κρατικών χρεών του οίκου αξιολογήσεων Standard and Poor’s.Ελεγχόμενη χρεοκοπία «βλέπει» η Αλέκα Παπαρήγα.

.

.

Τρίτη 8 Μαρτίου 2011

Η πτώχευση της Ελλάδας καταστροφική για την ευρωζώνη.ο κ. Moritz Kraemer επικεφαλής ευρωπαϊκών κρατικών χρεών του οίκου αξιολογήσεων Standard and Poor’s.Ελεγχόμενη χρεοκοπία «βλέπει» η Αλέκα Παπαρήγα.



Την πεποίθησή του ότι η ευρωζώνη θα κάνει τα πάντα προκειμένου να αποφευχθεί η ελληνική χρεοκοπία καθώς οι επιπτώσεις θα είναι τεράστιες δήλωσε ο κ. Moritz Kraemer επικεφαλής ευρωπαϊκών κρατικών χρεών του οίκου αξιολογήσεων Standard and Poor’s.
«Πιστεύουμε ότι αν η Ελλάδα χρεοκοπούσε, το κούρεμα για τους επενδυτές ομολόγων θα ήταν 30% με 50%.»
Ελεγχόμενη χρεοκοπία «βλέπει» η Αλέκα Παπαρήγα
Απέκλεισε το ενδεχόμενο συναίνεσης στην οικονομική πολιτική της κυβέρνησης η γ.γ. του ΚΚΕ, μετά τη συνάντηση της με τον πρωθυπουργό.

Η κ. Παπαρήγα υποστήριξε πως θα υπάρχει κάποια συμφωνία στα πλαίσια της Ευρωπαϊκής Ένωσης για ελεγχόμενη χρεοκοπία, «όποια όμως συμφωνία και αν υπάρχει και οποιαδήποτε παραλλαγή, ένα το κρατούμενο είναι: νέα, δυσβάσταχτα και αβάσταχτα μέτρα κατά του ελληνικού λαού και κατά των λαών της Ευρώπης».

«Επομένως, συναίνεση δεν μπορεί να υπάρξει, έρχονται τα χειρότερα και όσο πιο προετοιμασμένος είναι ο λαός να τα αντιμετωπίσει αγωνιστικά, ενωτικά, πολιτικά και αποφασιστικά, από καλύτερες θέσεις θα μπορέσει να βλέπει το αύριο»«, πρόσθεσε η κ. Παπαρήγα.

Ο χρόνος κυλά και κανείς δεν θα μπορεί να τον πει ψεύτη.