ΦΛΩΡΙΝΑ ΒΟΥΛΗ: ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΕ ΥΨΗΛΟΥΣ ΤΟΝΟΥΣ ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΜΑ ΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΜΑΣ. - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ : ΒΟΥΛΗ: ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΕ ΥΨΗΛΟΥΣ ΤΟΝΟΥΣ ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΜΑ ΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΜΑΣ.

.

.

Τετάρτη 16 Μαρτίου 2011

ΒΟΥΛΗ: ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΕ ΥΨΗΛΟΥΣ ΤΟΝΟΥΣ ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΜΑ ΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΜΑΣ.



Σχολιάζοντας εκ μέρους της Εκτελεστικής Γραμματείας των Οικολόγων Πράσινων τη σημερινή συζήτηση στη Βουλή για την πρόσφατη Σύνοδο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, ο εκπρόσωπος Τύπου των Οικολόγων Πράσινων Γιάννης Παρασκευόπουλος δήλωσε: «Παρακολουθήσαμε μια παράσταση υψηλών τόνων που υποτιμά τη νοημοσύνη μας. Οι πολίτες ξέρουν ότι οι αλληλοκατηγορίες τους είναι όλες απολύτως βάσιμες, αποτυπώνουν την ολική χρεοκοπία του πολιτικού συστήματος και συνδέονται με πλήρη απουσία σχεδίου για διέξοδο από την οικονομική, κοινωνική και περιβαλλοντική κρίση.
Η συζήτηση στη Βουλή θα έπρεπε να φωτίσει τι σημαίνουν οι μικρές πρόσκαιρες ανάσες που μας δόθηκαν, και τι άμεσο και μακροπρόθεσμο κόστος θα έχει το τίμημα που μας επιβλήθηκε για τη δημόσια περιουσία. Όφειλε επίσης να απαντήσει τι συνεπάγεται το Σύμφωνο για το Ευρώ και πού βαδίζει μια Ευρώπη που αντιμετωπίζει τους μισθούς και το κοινωνικό κράτος ως απειλή».