ΦΛΩΡΙΝΑ Συνάντηση και γεύμα του περιφερειάρχη Γιώργου Δακή με τους Βουλευτές της ΝΔ από τη Δ. Μακεδονία. - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ : Συνάντηση και γεύμα του περιφερειάρχη Γιώργου Δακή με τους Βουλευτές της ΝΔ από τη Δ. Μακεδονία.

.

.

Παρασκευή 22 Απριλίου 2011

Συνάντηση και γεύμα του περιφερειάρχη Γιώργου Δακή με τους Βουλευτές της ΝΔ από τη Δ. Μακεδονία.














Οι τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις αλλά και θέματα που αφορούν την Περιφέρεια Δ. Μακεδονίας συζητήθηκαν εκτενώς κατά τη σημερινή (μεσημεριανή) συνάντηση του περιφερειάρχη Δ. Μακεδονίας κ. Γιώργου Δακή με τους βουλευτές της ΝΔ (από την περιφέρειά μας) Γιώργο Κασαπίδη, Μιχάλη Παπαδόπουλο, Ζήση Τζηκαλάγια και Στάθη Κωνσταντινίδη.
Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες του kozan.gr, o περιφερειάρχης παρέθεσε γεύμα στους τέσσερις βουλευτές σε γνωστό κεντρικό restaraunt της Κοζάνης και μεταξύ των άλλων τους ενημέρωσε για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει στο κομμάτι της περιφερειακής αυτοδιοίκησης με τις μειωμένες αρμοδιότητες, αλλά και τους βραδύτατους ρυθμούς με τους οποίους υλοποιείται η μεταρρύθμιση του Καλλικράτη. 


Στο τραπέζι τέθηκε το επίμαχο ζήτημα της Ενέργειας αλλά και η κουβέντα που έχει ξεκινήσει γύρω από τη τελική διαμόρφωση του υγειονομικού χάρτη της Περιφέρειας.


Τέλος, δεν έμεινε ασχολίαστο το σενάριο προκήρυξης εκλογών μέχρι το τέλος του 2011.


http://kozan.gr/news.php?extend.11923