ΦΛΩΡΙΝΑ Κυκλοφόρησε το έντυπο του δήμου Αμυνταίου «δρωμενα δήμου Αμυνταιου» - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ : Κυκλοφόρησε το έντυπο του δήμου Αμυνταίου «δρωμενα δήμου Αμυνταιου»

.

.

Παρασκευή 22 Απριλίου 2011

Κυκλοφόρησε το έντυπο του δήμου Αμυνταίου «δρωμενα δήμου Αμυνταιου»


«Σαν έτοιμο από καιρό», κυκλοφόρησε το 1ο φύλλο του δίμηνου περιοδικού εντύπου του δήμου Αμυνταίου με τίτλο «δρωμενα δημου Αμυνταιου» και μάλιστα τη μεθεπόμενη ημέρα από τη λήψη της απόφασης για την έκδοσή του, από το δημοτικό συμβούλιο.
Στο καλαίσθητο 16ασέλιδο έντυπο φιλοξενούνται τα δελτία τύπου με τις δραστηριότητες της δημοτικής αρχής κατά το πρώτο τρίμηνο της θητείας της.
Το έντυπο, το οποίο θα εκτυπώνεται σε 10.000 αντίτυπα, από τη στιγμή που θα εκδίδεται κάθε δίμηνο δεν θα μπορεί να περιέχει επίκαιρα θέματα, όπως διατείνεται στον χαιρετισμό του ο Δήμαρχος, αλλά κυρίως θα δημοσιεύει τα δελτία τύπου τα οποία όμως ούτως ή άλλως δημοσιεύονται στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η αντιπολίτευση στο δημοτικό συμβούλιο καταψήφισε την απόφαση επειδή πιστεύει πως η έκδοση του εντύπου είναι ένας προπαγανδιστικός μηχανισμός της δημοτικής αρχής.

Το αποτέλεσμα του εγχειρήματος θα φανεί στα επόμενα φύλλα.

 Τέλος επειδή ζούμε στην εποχή της διαφάνειας, καλό θα είναι να ανακοινωθεί το κόστος του 1ου φύλλου-και κατ’ επέκταση των επόμενων-προς γνώση των δημοτών.
http://www.lexovitis.gr/