ΦΛΩΡΙΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ Η ΤΗΛΕΘΕΡΜΑΝΣΗ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ: - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ : ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ Η ΤΗΛΕΘΕΡΜΑΝΣΗ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ:

.

.

Παρασκευή 20 Μαΐου 2011

ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ Η ΤΗΛΕΘΕΡΜΑΝΣΗ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ:

Πληροφορούμε τους καταναλωτές Τηλεθέρμανσης ότι σήμερα Παρασκευή 20 Μαΐου 2011 και ώρα 15:00, λόγω ανόδου της θερμοκρασίας και μηδενισμού της ζήτησης, θα σταματήσει η λειτουργία της Τηλεθέρμανσης για την τρέχουσα περίοδο.
Ευχαριστούμε όλους του καταναλωτές μας για την καλή συνεργασία και την υποστήριξη του έργου της Δημοτικής Επιχείρησης Τηλεθέρμανσης Πτολεμαϊδας που διένυσε εφέτος την 18η περίοδο λειτουργίας. Ευχαριστούμε επίσης τα στελέχη και το προσωπικό των μονάδων συμπαραγωγής ΑΗΣ Πτολεμαϊδας και ΑΗΣ ΛΚΔΜ (ΛΙΠΤΟΛ) της ΔΕΗ για τις προσπάθειές τους, ώστε να διασφαλιστεί η ομαλή λειτουργία των Μονάδων τροφοδοσίας θερμότητας. Παρακαλούνται οι ένοικοι και οι διαχειριστές των οικοδομών κατά την θερινή περίοδο να τηρούν πιστά τις παρακάτω οδηγίες για την ασφάλεια των δικτύων και εγκαταστάσεων της Τηλεθέρμανσης αλλά και των οικοδομών: · Να ενημερώνουν οπωσδήποτε τα αρμόδια συνεργεία της Τηλεθέρμανσης σε περίπτωση εκτέλεσης εργασιών στα δίκτυα κεντρικής θέρμανσης κατά την διάρκεια του καλοκαιριού, στα τηλέφωνα 24630 55745, αρμόδιοι: Ιωαννίδης Θεμιστοκλής, Γιαγκούλης Παντελής.


· Να φροντίζουν την ασφάλεια και την καθαριότητα στους χώρους των εγκαταστάσεων.

· Να μην προβαίνουν σε αυθαίρετες επεμβάσεις στις εγκαταστάσεις, τα όργανα και τους αυτοματισμούς της Τηλεθέρμανσης.

· Να μην εκκενώνουν άσκοπα και για μεγάλο διάστημα τα δίκτυα, διότι σκουριάζουν οι σωληνώσεις και καταστρέφονται τα δίκτυα και τα σώματα αλλά και διότι το νερό του δικτύου της Τηλεθέρμανσης υπόκειται σε δαπανηρή χημική κατεργασία, για την προστασία των σωληνώσεων της Τηλεθέρμανσης και των κατοικιών.

Σε περίπτωση τη τήρησης των παραπάνω οδηγιών θα καταλογίζεται το κόστος τυχόν αποκαταστάσεων.

Τέλος επισημαίνουμε στους καταναλωτές μας την υποχρέωση έγκαιρης εξόφλησης των λογαριασμών και των τυχόν υπολοίπων, διότι στις οικοδομές που έχουν οφειλές, ΑΤΟΜΙΚΕΣ ή ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ, δεν θα δοθεί θερμότητα την νέα θερμική περίοδο, για δε την είσπραξη παλαιότερων οφειλών η ΔΕΤΗΠ θα προσφύγει σε κάθε νόμιμο μέσο.




Για τη ΔΕΤΗΠ
Ο Πρόεδρος του Δ.Σ.
Κουσίδης Νικόλαος