ΦΛΩΡΙΝΑ Κατόπιν ερώτησης, σχετικά με την απίστευτη ταλαιπωρία, στην οποία υπόκεινται οι συνταξιούχοι και οι εργαζόμενοι του ΟΣΕ, που αναγκάζονται να μεταβαίνουν ως τη Θεσσαλονίκη για μία απλή θεώρηση του ασφαλιστικού τους βιβλιαρίου, ο Υφυπουργός κ. Βούγιας έδωσε γραπτώς την εξής απίστευτη απάντηση: - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ : Κατόπιν ερώτησης, σχετικά με την απίστευτη ταλαιπωρία, στην οποία υπόκεινται οι συνταξιούχοι και οι εργαζόμενοι του ΟΣΕ, που αναγκάζονται να μεταβαίνουν ως τη Θεσσαλονίκη για μία απλή θεώρηση του ασφαλιστικού τους βιβλιαρίου, ο Υφυπουργός κ. Βούγιας έδωσε γραπτώς την εξής απίστευτη απάντηση:

.

.

Δευτέρα 16 Μαΐου 2011

Κατόπιν ερώτησης, σχετικά με την απίστευτη ταλαιπωρία, στην οποία υπόκεινται οι συνταξιούχοι και οι εργαζόμενοι του ΟΣΕ, που αναγκάζονται να μεταβαίνουν ως τη Θεσσαλονίκη για μία απλή θεώρηση του ασφαλιστικού τους βιβλιαρίου, ο Υφυπουργός κ. Βούγιας έδωσε γραπτώς την εξής απίστευτη απάντηση:


«Σε ότι αφορά στις διαδικασίες εξυπηρέτησης των ασφαλισμένων που κατοικούν σε απομακρυσμένες περιοχές είναι θέμα αποκλειστικής ευθύνης του ασφαλιστικού φορέα».
Ο αρμόδιος Υφυπουργός, ο κ. Βούγιας είναι άμοιρος ευθυνών. Δεν είδε, δεν άκουσε, δεν κατάλαβε τίποτα.
Δυστυχώς, η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ δεν έχασε μόνο το δρόμο της. Το χειρότερο είναι ότι έχασε και τη ντροπή της.