ΦΛΩΡΙΝΑ <div style="background:#3BB9FF; padding:5px 8px 5px 8px;"> Kozanimedia: Μεγάλη συγκέντρωση της ΓΕΝΟΠ στην Πτολεμαίδα-Αρχίζουν οι απεργίες! </div> - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ : Kozanimedia: Μεγάλη συγκέντρωση της ΓΕΝΟΠ στην Πτολεμαίδα-Αρχίζουν οι απεργίες!

.

.

Κυριακή 19 Ιουνίου 2011

Kozanimedia: Μεγάλη συγκέντρωση της ΓΕΝΟΠ στην Πτολεμαίδα-Αρχίζουν οι απεργίες!


Με το μεγάλο συλλαλητήριο της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ στην πόλη της Πτολεμαϊδας το βραδυ της Κυριακής ξεκίνησαν οι προγραμματισμένες κινητοποιήσεις των εργαζόμενων ενάντια στην προωθούμενη ιδιωτικοποίηση της Επιχείρησης.

Δεκάδες κόσμου και εκπρόσωποι τοπικών φορέων, αλλά και ο περιφερειάρχης Γιώργος Δακής, οι δήμαρχοι των «ενεργειακών» Δήμων, έδωσαν το «παρών» στη μεγάλη συγκέντρωση που έλαβε χώρα στην κεντρική πλατεία της Πτολεμαϊδας, ενώ το «παρών» έδωσε και ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ Νίκος Φωτόπουλος.
Απόψε, στις 12 τα μεσάνυχτα ξεκινούν οι απεργιακές κινητοποιήσεις της ΓΕΝΟΠ, που αναμένεται να προκαλέσουν τις επόμενες ημέρες προβλήματα στην ομαλή ηλεκτροδ’ότηση της χώρας, την ώρα που οι εργαζόμενοι ζητούν από την κυβέρνηση να μην προχωρήσει στην πώληση της Επιχείρησης.