ΦΛΩΡΙΝΑ Η ‘Ενωση Aγροτικών Συνεταιρισμών Αμυνταίου και η Ομάδα Παραγωγών συμπύρηνου ροδάκινου απηύθυναν εγκαίρως προειδοποίηση προς κάθε κατεύθυνση για τη λειτουργία παράνομων κέντρων παραλαβής και διακίνησης συμπύρηνου ροδάκινου, τα λεγόμενα «στέκια». - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ : Η ‘Ενωση Aγροτικών Συνεταιρισμών Αμυνταίου και η Ομάδα Παραγωγών συμπύρηνου ροδάκινου απηύθυναν εγκαίρως προειδοποίηση προς κάθε κατεύθυνση για τη λειτουργία παράνομων κέντρων παραλαβής και διακίνησης συμπύρηνου ροδάκινου, τα λεγόμενα «στέκια».

.

.

Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2011

Η ‘Ενωση Aγροτικών Συνεταιρισμών Αμυνταίου και η Ομάδα Παραγωγών συμπύρηνου ροδάκινου απηύθυναν εγκαίρως προειδοποίηση προς κάθε κατεύθυνση για τη λειτουργία παράνομων κέντρων παραλαβής και διακίνησης συμπύρηνου ροδάκινου, τα λεγόμενα «στέκια».


Δυστυχώς, η προειδοποίηση δε στάθηκε αρκετή για να αποθαρρύνει ορισμένους επιτήδειους, οι οποίοι , αδιαφορώντας για τις συνέπειες των πράξεών τους, έχουν στήσει τις παράνομες δραστηριότητές τους  στην περιοχή μας, προκαλώντας ζημιά στην προσπάθεια που καταβάλλουν από κοινού η Ένωση Αμυνταίου
και η συντριπτική πλειοψηφία των παραγωγών του Αμυνταίου ώστε  να διατηρήσουμε τις τιμές του προϊόντος σε ικανοποιητικά επίπεδα και να διασφαλίσουμε καλύτερες προοπτικές για την καλλιέργεια στο μέλλον.
Είναι επιτακτική ανάγκη οι παράνομες αυτές δραστηριότητες να σταματήσουν εδώ και τώρα και η Πολιτεία να παρέμβει άμεσα, διασφαλίζοντας υγιής συνθήκες ανταγωνισμού στην αγορά.
           

Με εκτίμηση,                                                               Με εκτίμηση,
Για την ΕΑΣ Αμυνταίου        Για την Ομάδα Παραγωγών Οπωροφόρων Δέντρων της ΕΑΣ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ
Γιαννιτσόπουλος Γεώργιος                Μειμάρης Θεόδωρος
Πρόεδρος ΕΑΣ Αμυνταίου     Συντονιστής της Επιτροπής Διαχείρισης  του Συμπύρηνου Ροδάκινου