ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΝΕΑ. - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ : ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΝΕΑ.

.

.

Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2011

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΝΕΑ.


1 Σύλληψη δύο (2) ατόμων για μεταφορά τριών (3) μη νόμιμων μεταναστών. 2 Εξιχνίαση κλοπής δικύκλου

Εξιχνίαση κλοπής δικύκλου

Συνελήφθησαν τρεις (3) ανήλικοι

Χθες  (14-09-2011) το βράδυ,  από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κοζάνης, συνελήφθησαν δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 16 χρονών και ένας αλλοδαπός 17χρονών για κλοπή δικύκλου.

Συγκεκριμένα, ύστερα από αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι ως δράστες της κλοπής μοτοποδηλάτου, ιδιοκτησίας 51χρονου ημεδαπού, που διαπράχθηκε στην Κοζάνη την 13-09-2011, φέρονται να είναι οι προαναφερόμενοι ανήλικοι. Αυτοί αφού προσήχθησαν στο Τμήμα Ασφαλείας Κοζάνης, συνελήφθησαν και υπέδειξαν το μέρος που ήταν κρυμμένο το δίκυκλο, το οποίο αφού κατασχέθηκε, αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη.  

Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κοζάνης.


 Σύλληψη δύο (2) ατόμων για μεταφορά τριών (3) μη νόμιμων μεταναστών
Συνελήφθησαν χθες (14-9-2011) τις βραδινές ώρες, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κρυσταλλοπηγής Φλώρινας, στην Εθνική οδό  Κρυσταλλοπηγής- Καστοριάς, δύο (2) ημεδαποί για μεταφορά τριών (3) αλλοδαπών, μη νόμιμων μεταναστών.
Συγκεκριμένα, από έλεγχο που έγινε σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, διαπιστώθηκε ότι ο 38χρονος ημεδαπός οδηγός του μαζί με τον 49χρονο ημεδαπό συνοδηγό, μετέφεραν προς το εξωτερικό της Χώρας, τρείς αλλοδαπούς μη νόμιμους μετανάστες, ηλικίας 19, 25 και 28 χρονών.
Κατασχέθηκαν:
·         το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και
·         τέσσερα (4) κινητά τηλέφωνα.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών