ΦΛΩΡΙΝΑ KOZANH. AΣTYNOMIKA NEA.Σύλληψη δύο (2) ημεδαπών για κλοπή και κατοχή ναρκωτικών ουσιών - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ : KOZANH. AΣTYNOMIKA NEA.Σύλληψη δύο (2) ημεδαπών για κλοπή και κατοχή ναρκωτικών ουσιών

.

.

Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2011

KOZANH. AΣTYNOMIKA NEA.Σύλληψη δύο (2) ημεδαπών για κλοπή και κατοχή ναρκωτικών ουσιών


Συνελήφθησαν, χθες (06-09-2011) το πρωί στην Κοζάνη, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κοζάνης, ένας άνδρας 33 χρονών και μία γυναίκα 29 χρονών, για κλοπή και κατοχή ναρκωτικών ουσιών.


Συγκεκριμένα, οι δύο συλληφθέντες εκμεταλλευόμενοι ολιγόλεπτη απουσία ιδιοκτήτριας καταστήματος γενικού εμπορίου, το οποίο βρίσκεται στην πόλη της Κοζάνης, αφαίρεσαν από την τσάντα της το χρηματικό ποσό των δύο χιλιάδων (2000 €) ευρώ.

Αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. εντόπισαν τους φερόμενους ως δράστες, να κινούνται σε οδούς της πόλης, οι οποίοι μετά την προσαγωγή τους στο Τμήμα Ασφαλείας Κοζάνης, αναγνωρίστηκαν από την παθούσα και συνελήφθησαν.

Σε σωματικές έρευνες που πραγματοποιήθηκαν, βρέθηκε στην 29χρονη επιμελώς κρυμμένη και κατασχέθηκε,  μία χάρτινη συσκευασία που περιείχε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης συνολικού βάρους έξι κόμμα οχτώ (6,8)  γραμμαρίων.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών  Κοζάνης.