ΦΛΩΡΙΝΑ Προκήρυξη Αγώνα Δρόμου & Πρωταθλήματος Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης Λυκείων ΠΕ Φλώρινας 2011-2012 - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ : Προκήρυξη Αγώνα Δρόμου & Πρωταθλήματος Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης Λυκείων ΠΕ Φλώρινας 2011-2012

.

.

Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2011

Προκήρυξη Αγώνα Δρόμου & Πρωταθλήματος Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης Λυκείων ΠΕ Φλώρινας 2011-2012

Η ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΦΛΩΡΙΝΑΣ


Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Σ Σ Ε Ι


Μόνο για τα Λύκεια το Πρωτάθλημα Αγώνα Δρόμου σε Ανώμαλο Έδαφος και το πρωτάθλημα Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης μεταξύ των μαθητών-τριών Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας ως εξής :



ΔΡΟΜΟΣ ΣΕ ΑΝΩΜΑΛΟ ΕΔΑΦΟΣ ΛΥΚΕΙΩΝ


Ημερομηνία : 22 Νοεμβρίου 2011, ημέρα Τρίτη και ώρα 11:00
Χώρος : Λόφος του Αγίου Παντελεήμονα Φλώρινας
Αποστάσεις: Αγόρια 4.000 μ. και Κορίτσια 3.000 μ.




2. Ατομικό (απλό)  Ομαδικό Πρωτάθλημα Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης Λυκείων


Ημερομηνία : 23 Νοεμβρίου 2011, ημέρα Τετάρτη και ώρα 15:00
Χώρος : 2ο Γυμνάσιο Φλώρινας


Απαραίτητα δικαιολογητικά συμμετοχής για το Δρόμο σε ανώμαλο έδαφος και για την Επιτραπέζια Αντισφαίριση.
1) Αθλητική μαθητική ταυτότητα (υπόδειγμα 1) η οποία υπογράφεται και σφραγίζεται από το Διευθυντή του σχολείου.
2) Ιατρική βεβαίωση η οποία συμπληρώνεται στην αθλητική μαθητική ταυτότητα ή επισυνάπτεται σε αυτή και πρέπει να έχει ημερομηνία που να μην υπερβαίνει το εξάμηνο από την ημέρα του αγώνα. Εάν η Ιατρική Βεβαίωση συμπληρώνεται από τον ιατρό πάνω στη Μαθητική Ταυτότητα, θα πρέπει απαραιτήτως να υπάρχει ημερομηνία εξέτασης του μαθητή-τριας ανεξάρτητα από την ημερομηνία υπογραφής της Μαθητικής Ταυτότητας από το Διευθυντή του Σχολείου.
3) Φωτοτυπία της αστυνομικής ταυτότητας των μαθητών-τριων και των δύο πλευρών της, θεωρημένη από το Διευθυντή του σχολείου.
4) Κατάσταση συμμετοχής του Σχολείου με συμπληρωμένα τα ζητούμενα στοιχεία.(υπόδειγμα 2 για τα ατομικά και υπόδειγμα 3 για το ομαδικό της επιτραπέζιας αντισφαίρισης)
5) Μόνο για τα ομαδικό της Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης, φωτοτυπία του δελτίου ατομικών στοιχείων, κάθε μαθητή-τριας που αναγράφεται στην κατάσταση συμμετοχής, μόνο της πλευράς που αναφέρονται τα στοιχεία τους, η αρχική τους εγγραφή στο Σχολείο, το Σχολείο προέλευσης και τυχόν μετεγγραφές τους, θεωρημένη από το Διευθυντή του σχολείου.


Παρακαλούνται οι συνοδοί των ομάδων να προσκομίσουν στον αγωνιστικό χώρο τα πρωτότυπα δικαιολογητικά. Οι δε καταστάσεις συμμετοχής για τα δύο αθλήματα να σταλούν με e-mail grfa@dide.flo.sch.gr 
ή στο FAX 23850 54526 έως την Παρασκευή 18-11-2011


http://et.diavgeia.gov.gr/f/minedu/ada/45%CE%A0%CE%919-%CE%A536