ΦΛΩΡΙΝΑ Με αφορμή την απόφαση του Διεθνούς Δικαστηρίου της Χάγης για την προσφυγή των Σκοπίων κατά της Ελλάδας, που αναμένεται να εκδοθεί στις 5 Δεκεμβρίου, από το Γραφείο Τύπου του ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΑΡΜΑΤΟΣ ΠΟΛΙΤΩΝ εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση: - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ : Με αφορμή την απόφαση του Διεθνούς Δικαστηρίου της Χάγης για την προσφυγή των Σκοπίων κατά της Ελλάδας, που αναμένεται να εκδοθεί στις 5 Δεκεμβρίου, από το Γραφείο Τύπου του ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΑΡΜΑΤΟΣ ΠΟΛΙΤΩΝ εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

.

.

Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2011

Με αφορμή την απόφαση του Διεθνούς Δικαστηρίου της Χάγης για την προσφυγή των Σκοπίων κατά της Ελλάδας, που αναμένεται να εκδοθεί στις 5 Δεκεμβρίου, από το Γραφείο Τύπου του ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΑΡΜΑΤΟΣ ΠΟΛΙΤΩΝ εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:


Η επιστολή του κ. Ν. Γκρούεφσκι στον Έλληνα Πρωθυπουργό για την ενίσχυση της υποψηφιότητας της ΠΓΔΜ, ως μέλος της ΕΕ και του ΝΑΤΟ, πέφτει στο κενό κάθε φορά που ο ίδιος ξεπερνά τα όρια της εθνικιστικής του έπαρσης.
Πάγια και αταλάντευτη θέση μας είναι ότι, η Μακεδονία είναι μία και Ελληνική.
Δεν δεχόμαστε, κανένα όνομα για τα Σκόπια που να περιλαμβάνει το όνομα Μακεδονία ή παράγωγό του.
Οποιαδήποτε υποχώρηση εκ μέρους της ελληνικής διπλωματίας συνιστά πράξη εθνικής προδοσίας, που θα βρει απέναντι σύσσωμο τον Ελληνικό Λαό.