ΦΛΩΡΙΝΑ ΔΗΜΟΣ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ.ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ : ΔΗΜΟΣ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ.ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ

.

.

Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2011

ΔΗΜΟΣ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ.ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ


Την Τετάρτη, 9 Νοεμβρίου, πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου συνάντηση των νέων επιστημόνων. Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι, Ιορδάνης Μπάντης και Γιώργος Ψαλλίδας, σε συνεργασία με τους νέους που παρευρέθηκαν, όρισαν ομάδες εργασίας, που αφορούν θέματα  ενεργειακά, πολιτιστικά, περιβαλλοντικά, νέες τεχνολογίες αγροτική ανάπτυξη και τουριστική ανάπτυξη.


Η κάθε ομάδα που ορίστηκε θα έχει έναν επικεφαλής, ο οποίος θα είναι ο συνδετικός κρίκος με τις άλλες ομάδες, αλλά και τους δύο Δημοτικούς Συμβούλους. Οι συναντήσεις της κάθε ομάδας θα αρχίσουν την επόμενη εβδομάδα και θα πραγματοποιούνται στο χώρο που θα οριστεί. Επίσης, στη συζήτηση αναφέρθηκε το θέμα της ανακύκλωσης και πώς μπορούν οι ομάδες που δημιουργήθηκαν να συνεισφέρουν στην κίνηση αυτή. Αποφασίστηκε η δημιουργία “Facebook” της ομάδας «Νέων Επιστημόνων Αμυνταίου» που θα υλοποιήσουν οι νέοι που συμμετέχουν στην εθελοντική ομάδα «Νέων Τεχνολογιών» με συντονιστή το Μπάντη Ιορδάνη. Πρέπει να επισημανθεί ότι το κλίμα συνεργασίας ήδη είναι διάχυτο μεταξύ των νέων επιστημόνων.