ΦΛΩΡΙΝΑ Σοβαρό διαδικαστικό πρόβλημα έχει προκύψει με την έκδοση του Μάκη Ψωμιάδη από τα Σκόπια στην Ελλάδα τις τελευταίες ώρες, καθώς οι γείτονες επιμένουν να προκαλούν αποστέλοντας έγγραφα ως "Μακεδονία"! - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ : Σοβαρό διαδικαστικό πρόβλημα έχει προκύψει με την έκδοση του Μάκη Ψωμιάδη από τα Σκόπια στην Ελλάδα τις τελευταίες ώρες, καθώς οι γείτονες επιμένουν να προκαλούν αποστέλοντας έγγραφα ως "Μακεδονία"!

.

.

Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2011

Σοβαρό διαδικαστικό πρόβλημα έχει προκύψει με την έκδοση του Μάκη Ψωμιάδη από τα Σκόπια στην Ελλάδα τις τελευταίες ώρες, καθώς οι γείτονες επιμένουν να προκαλούν αποστέλοντας έγγραφα ως "Μακεδονία"!


Σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν στην ραδιοφωνική εκπομπή «Έφεση στον ΣΚΑΪ», οι Σκοπιανοί επιμένουν να στέλνουν τα σχετικά έγγραφα για την έκδοση του «Big Mac» στην Ελλάδα με την ένδειξη "Macedonia", κάτι που η δική μας πλευρά δεν δέχεται.



Μάλιστα, δικαστικές πηγές διευκρίνισαν ότι το θέμα θα λύσει το ελληνικό υπουργείο εξωτερικών, το οποίο επανασφραγίζει τα έγγραφα με την ένδειξη "FYROM".


Το θέμα είναι πολύ σοβαρό και ξεπερνά τα αθλητικά πλαίσια, καθώς τα Σκόπια φαίνεται πως θέλουν να εκμεταλλευτούν την ευκαιρία και να προκαλέσουν για ακόμα μία φορά διπλωματική εμπλοκή.


Ο κ. Ψωμιάδης πάντως, μάλλον κάτι ήξερε και διέφυγε στην γείτονα χώρα..




Read more at: http://www.macedoniahellenicland.eu/content/view/2415/83/lang,el/