ΦΛΩΡΙΝΑ ΠΛΟΥΣΙΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ! - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ : ΠΛΟΥΣΙΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ!

.

.

Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2011

ΠΛΟΥΣΙΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ!



 ΚΟΖΑΝΗ. Σύλληψη ατόμου για κατοχή ναρκωτικών


ΚΟΖΑΝΗ.Σύλληψη δύο ατόμων για πώληση και κατοχή ναρκωτικών


ΓΡΕΒΕΝΑ.Σύλληψη ατόμου για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής




1.Σύλληψη ατόμου για κατοχή ναρκωτικών

Συνελήφθη χθες (14-11-2011) το μεσημέρι, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας  Κοζάνης, στην Καρυδίτσα - Κοζάνης, ημεδαπός ηλικίας 30 ετών, γιατί σε σωματική έρευνα που του έγινε, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δεκαοχτώ (18) δισκία ναρκωτικών χαπιών.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.



2.Σύλληψη δύο ατόμων για πώληση και κατοχή ναρκωτικών

Συνελήφθησαν χθες (14-11-2011) το απόγευμα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας  Κοζάνης, στην Κοζάνη, δύο ημεδαποί ηλικίας 32 και 49 ετών, για πώληση και κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Συγκεκριμένα, σε σωματική έρευνα που έγινε στον 32χρονο βρέθηκε επιμελώς κρυμμένη μία  αυτοσχέδια χάρτινη συσκευασία περιέχουσα κάνναβη βάρους 22,3 γραμμαρίων, την οποία είχε προμηθευτεί νωρίτερα από τον 49χρονο έναντι χρηματικού ποσού.

Στη συνέχεια σε έρευνες που διενεργήθηκαν στις οικίες των συλληφθέντων βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν 19,5 γραμμάρια κάνναβης.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.



Συνελήφθη χθες (14-11-2011) το μεσημέρι, στα Γρεβενά από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας και της ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης της Αστυνομικής Διεύθυνσης Γρεβενών, 71χρονος ημεδαπός για διακεκριμένες κλοπές.

Ειδικότερα, ο 71χρονος αρχικά αφαίρεσε από βιβλιοπωλείο το κινητό τηλέφωνο υπαλλήλου και στη συνέχεια από κοσμηματοπωλείο χρυσαφικά αξίας 7.500 €. Ενώ απομακρύνονταν από το κοσμηματοπωλείο, έγινε αντιληπτός από τον ιδιοκτήτη αυτού και συνελήφθη από περιπολούντες αστυνομικούς.

Περαιτέρω προέκυψε ότι, ο συλληφθείς  κατά το παρελθόν έχει διαπράξει παρόμοιες κλοπές σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Καβάλα, Λάρισα, Κατερίνη, Σπάρτη και Ρέθυμνο αποκομίζοντας αντικείμενα συνολικής αξίας 23.580 € και 1.079.000 δρχ.

Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Γρεβενών.

Ο συλληφθείς  θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Γρεβενών.