ΦΛΩΡΙΝΑ Να αυξηθούν τα δίμηνα και οχτάμηνα στη ΔΕΗ - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ : Να αυξηθούν τα δίμηνα και οχτάμηνα στη ΔΕΗ

.

.

Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2012

Να αυξηθούν τα δίμηνα και οχτάμηνα στη ΔΕΗ



Την αύξηση των θέσεων των συμβασιούχων
 με δίμηνες και οκτάμηνες συμβάσεις στη ΔΕΗ
 ζητά το Σωματείο Ανέργων και Προστασίας Περιβάλλοντος δήμου Εορδαίας, με επιστολή που απέστειλε η διοίκησή του προς τον πρόεδρο
 και διευθύνοντα σύμβουλο της ΔΕΗ Α.Ε.
Αρθούρο Ζερβό, στην οποία επισημαίνονται τα εξής:



 «Κύριε Πρόεδρε, Από πληροφορίες που έχει το Σωματείο μας, ο νέος προϋπολογισμός της επιχείρησης μειώνει τις οκτάμηνες και δίμηνες συμβάσεις εργασίας.
Εάν είναι αλήθεια θα προκληθεί αναταραχή στην κοινωνία της Εορδαίας διότι η ανεργία της περιοχής είναι στα ύψη και οι άνεργοι κάτοικοί της στηρίζονται σε αυτού του είδους την εργασία.
 Η επιχείρηση έχει ανάγκη από οκτάμηνα και δίμηνα αν λάβουμε υπόψη μας ότι οι συνταξιοδοτήσεις τη χρονιά αυτή θα φτάσουν τις 200.
Οι προσλήψεις σε προσωπικό ορισμένου χρόνου μπορούν να αναπληρώσουν αυτές τις συνταξιοδοτημένες θέσεις καθώς επίσης και τις θέσεις που δίνονται από εργολάβους.
 Η πρόταση του Σωματείου και ολόκληρης της κοινωνίας της Εορδαίας είναι να αυξηθούν οι θέσεις των οκταμήνων και των διμήνων της επιχείρησης.
 Παρακαλούμε να έρθει το θέμα σε συζήτηση στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΕΗ Α.Ε.». 


ptolemeos