ΦΛΩΡΙΝΑ Τέως σκοπιανός ΥΠΕΞ : Η πΓΔΜ θα πρέπει να αποσύρει τη δύναμη που έχει αναπτύξει στο Αφγανιστάν .... - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ : Τέως σκοπιανός ΥΠΕΞ : Η πΓΔΜ θα πρέπει να αποσύρει τη δύναμη που έχει αναπτύξει στο Αφγανιστάν ....

.

.

Τετάρτη 14 Μαρτίου 2012

Τέως σκοπιανός ΥΠΕΞ : Η πΓΔΜ θα πρέπει να αποσύρει τη δύναμη που έχει αναπτύξει στο Αφγανιστάν ....


 Αντίποινα κατά του ΝΑΤΟ εξετάζουν οι Σκοπιανοί, καθώς η Βορειοατλαντική Συμμαχία δεν σκοπεύει να εντάξει στους κόλπους της τη γείτονα παρά την απόφαση του Διεθνούς Δικαστηρίου της Χάγης. Στο πλαίσιο αυτό, ο τέως υπουργός Εξωτερικών των Σκοπίων Αντόνιο Μιλόσοσκι δήλωσε τη Δευτέρα ότι η ΠΓΔΜ θα πρέπει να αποσύρει τη δύναμη που... έχει αναπτύξει στο Αφγανιστάν.
"Η στρατιωτική παρουσία στο Αφγανιστάν πρέπει να συρρικνωθεί σε ομάδα εκπαιδευτών για τους αφγανούς στρατιώτες" δήλωσε ο Μιλόσοσκι. Όπως επισήμανε ο τέως σκοπιανός ΥΠΕΞ, υπάρχουν πολλοί στην κυβέρνηση που συμμερίζονται την άποψή του. Σύμφωνα με αναλυτές της ΠΓΔΜ, "πιθανότατα η 'Μαεδονία' θα παραμείνει εκτός του ΝΑΤΟ και μετά τη σύνοδο του Μαίου, και για το λόγο οι δυνάμεις της χώρας πρέπει να αποσυρθούν από το Αφγανιστάν, καθώς η Συμμαχία δεν 'σέβεται τη διεθνή νομιμότητα'".
skai.gr